Sari la conținut

Postări Recomandate

M-ar interesa si pe mine cateva sfaturi de la voi in legatura cu achizitionarea unui microfon deoarece in acest domeniu sunt fara experienta.

In alegerea unui microfon de calitate mai conteaza si performantele placii audio. Din pacate, placa de sunet Creative Sound Blaster X-Fi Platinum - Fatal1ty Champion Series, nu este cea mai stralucita in performante si nici nu este o placa audio profesionala (chiar daca prin caracteristicile tehnice vrea sa semnifice lucru asta).

Un microfon potrivit aplicatiei este acesta:

microfon.JPG

P.S. Interconectarea cu PC-ul se realizeaza printr-un mixer audio profesional pentru a se exploata la maxim performantele microfonului.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/310-cumparare-microfon/page/2/#findComment-9724
Distribuie pe alte site-uri

, dar am brum pe microfonul dinamic

Este brum(50Hz) sau un bazait,daca este varianta a doua,poate fi de la tuburi fluorescente,daca sunt in apropiere.

In primul rand v-as putea spune ca imi trebuie acest microfon pentru crearea unor videotutoriale pe care vreau sa le fac cu o calitate audio foarte buna.

As dori ca vocea in aceste vidotutoriale sa iasa cat mai reala si cat mai clar este posibil. (sunt foarte exigent in aceasta privinta)

Pentru aplicatia la care va referiti,este suficient cel de PC,microfonul condensator,are cel mai liniar raspuns in frecventa.Cred ca nemultumirea Dvs. isi are originea in modul de editare(filtraj) sau va auziti prima oara vocea inregistrata,deoarece,vocea personala,o auzim cu urechea interna,iar sunetul perceput de noi,este diferit de cel care este emis pentru auditoriu.Daca nu sunteti convins de ce spun,va pot da pentru exemplificare,o inregistrare facuta de mine cu nepotica mea,prin microfonul de PC,in conditii destul de improprii(in camera).

P.S.

Daca doriti inregistrarea,imi trebuie adresa Dvs.de e-mail,fisierul(MP3),are,3MB,este un mixaj cu negativ.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/310-cumparare-microfon/page/2/#findComment-9726

P.S. Interconectarea cu PC-ul se realizeaza printr-un mixer audio profesional pentru a se exploata la maxim performantele microfonului.

In primul rand vreau sa va multumesc mult pentru recomandarea ce mi'ati facuto, nu incape nici o indoiala ca voi cumpara un AT2020.

Si as vrea sa va mai rog un lucru deoarece ati mentionat ca interconectarea cu PC-ul se realizeaza printr-un mixer audio profesional si dupa cum probabil va inchipuiti nu am nici cea mai vaga idee despre mixerele audio profesionale.

Probabil Dvs. tinand cont de celelalte componente inclusiv microfonul AT2020 imi puteti recomanda un mixer audio profesional potrivit pentru ceea ce am eu nevoie.

P.S. Datorita faptului ca acest mixer nu l'am luat in calcul de la inceput bugetul disponibil pentru el nu este prea mare. (in jur de 100€)

- Nu stiu daca in acesti bani exista vre'un mixer audio profesional , dar daca nu exista stiti cumva o alta modlitate prin care sa scot un sunet de calitate foarte buna in acele videotutoriale?

Va multumesc!

Pentru aplicatia la care va referiti,este suficient cel de PC,microfonul condensator,are cel mai liniar raspuns in frecventa.Cred ca nemultumirea Dvs. isi are originea in modul de editare(filtraj) sau va auziti prima oara vocea inregistrata,deoarece,vocea personala,o auzim cu urechea interna,iar sunetul perceput de noi,este diferit de cel care este emis pentru auditoriu.Daca nu sunteti convins de ce spun,va pot da pentru exemplificare,o inregistrare facuta de mine cu nepotica mea,prin microfonul de PC,in conditii destul de improprii(in camera).

P.S.

Daca doriti inregistrarea,imi trebuie adresa Dvs.de e-mail,fisierul(MP3),are,3MB,este un mixaj cu negativ.

Nu stiu exact ce spun referitor la ceea ce spuneti Dvs. Probabil ca aveti dreptate dar eu cred ca de vina au fost microfoanele de proasta calitate in acele teste ce le'am facut. Daca tineam microfonul prea aproape de gura se auzea si respiratia , fasaituri, bufnituri iar daca il indepartam cat de putin nu se mai auzea bine vocea, asta in afara de faptul ca vocea se auzea de nerecunoscut (mecanica, robotica) nu se auzea naturala si clara cum doresc. Banuiesc ca de aici vine si nemultumirea mea si de aceea am decis sa folosesc pentru realizarea acestor videotutoriale niste scule cat mai profesionale in limita la care pretul imi va permite sa ma apropii de ele.

Adresa mea de e-mail este: webmaster arond bratax . com (am scris'o in acest fel pentru a evita spiderii ce aduna adrese de e-mail de pe internet cu scopul de a trimite spam pe urma.)

Va multumesc!

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/310-cumparare-microfon/page/2/#findComment-9727

Deoarece microfonul necesita functia Phantom atunci va trebui sa achizitionati un mixer audio profesional care sa aiba aceasta facilitate sau un preamplificator audio. Tinand cont de tipul aplicatiei, va recomand sa cumparati un preamplificator audio cu functie Phantom. Eventualele efecte le puteti introduce direct de pe calculator si sa le mixati cu un program dedicat. Acesta varianta are avantajul ca iese mai ieftina decat varianta cu mixer audio profesional iar calitatea este cel putin aceeasi.

Un exemplu de preamplificator audio cu PHANTOM, potrivit aplicatiei dar si microfonului mai sus recomandat, este acesta:

MAudio.JPG

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/310-cumparare-microfon/page/2/#findComment-9739

Deoarece microfonul necesita functia Phantom atunci va trebui sa achizitionati un mixer audio profesional care sa aiba aceasta facilitate sau un preamplificator audio. Tinand cont de tipul aplicatiei, va recomand sa cumparati un preamplificator audio cu functie Phantom. Eventualele efecte le puteti introduce direct de pe calculator si sa le mixati cu un program dedicat. Acesta varianta are avantajul ca iese mai ieftina decat varianta cu mixer audio profesional iar calitatea este cel putin aceeasi.

Un exemplu de preamplificator audio cu PHANTOM, potrivit aplicatiei dar si microfonului mai sus recomandat, este acesta:

post-2-1211564829_thumb.jpg

Va multumesc mult pentru recomandarile si sfaturile profesioniste pe care mi le-ati dat, imi sunt de mare ajutor.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/310-cumparare-microfon/page/2/#findComment-9744

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock