Sari la conținut

MODIFICARI PSP

trax

Postări Recomandate

De ceva timp am facut rost de un PSP 1004 [playstation portabil] si am zis sa il modific:cum nu aveam nevoie de unitatea lui de citire discuri [umd] am renuntat la ea si il lucul ei am pus 2 difuzoare de 2w.Pentru a avea o conexiune mai buna la internet[wifi] am zis sa ii fac o antena exterioara pentru a capta semnalul mai bine si functioneaza bine.De curand am aflat ca are intrare de semnal analog adica microfon...si am gasit si o utilitare a acestui port adica un osciloscop portabil [mai departe vedeti din clip si poze] programul de osciloscop functioneaza foarte bine are o marja de eroare de 1mhz testat cu programul pe calculator Truerta si astfel generand o frecventa acesta imi arata acea frecventa.Pentru intrebari de PSP cat si de program imi spuneti si va ajut cine are asa ceva

post-2611-057041000 1280833806_thumb.jpg

post-2611-093830600 1280833837_thumb.jpg

Editat de trax
Link spre comentariu
  • 6 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock