Sari la conținut

KIT101 - Corector de ton cu preamplificator audio (Colectia Tehnium Azi)

donpetru

Postări Recomandate

Ati respectat reglajele care le-am spus mai sus si pe care le citez mai jos? Am vazut ca nu ati pomenit nimic de ele.

Apoi, asa cum ati intuit, mai conteaza si cum ati realizat conexiunile de masa in cadrul sistemului audio unde ati incadrat acest corector. Il folositi intr-o statie anume sau ati facut niste conexiuni test pe un amplificator anume? Mai postati una sau doua imagini asa cum este kitul conectat acum.

Numai Bine

Gata am reusit sa-l fac sa se auda cum vreau eu , refacut traseul de masa , si dupa cateva reglaje din semireglabile functioneaza perfect (cu schimbarile mentionate mai sus ) merita toata munca si toti nervi pentru ca functioneaza ireprosabil multumesc inca odata domnului donpetru sunteti un maestru domnule jos palaria

sanatate si auzim numai de bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sanatate si poate mai vedem, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, si alti utilizatori care au realizat acest corector si altele montaje din colectie care vor urma.

Numai Bine

Link spre comentariu

Felicitari pentru kitul asta.

Pentru donpetru: avand in vedere cat de mult s-a descarcat acest proiect de kit si altele asemenea, nu ar fi rau pe viitor sa le vindeti contracost, deci contra unei sume de bani modice. Cred ca ar mai ajuta la cheltuieli cu hosting-ul, aia-aia, cu site-ul... Nu stiu, dar cred ca sunteti singurul pe web care faceti asta, pe alte site-uri straine nu iti arata nici cum sa lipesti o rezistenta dapa-i asa ceva! Chiar as fi curios sa vad ce spun si alti utilizatori despre asta.

Multe succesuri! 94.gif

Editat de iuly2010
Link spre comentariu

Sa stii ca m-am gandit mai demult la vanzarea unor proiecte din colectia Tehnium Azi, dar tinand cont de faptul ca majoritatea din aceste proiecte sunt doar in stadiu de prototip, am considerat ca nu isi avea rostul punerea in vanzare a acestora. Totodata, sa presuspunem ca ar fi niste proiecte 100% finalizate si testate, desi cred ca vor fi si de acestea, atunci nu stiu cu ce pret le-as putea cataloga sau daca vor fi cumparate, avand in vedere si sumedenia de oferte Open Source de pe internet. Cred ca in aceasta situatie cel mai corect ar fi sa le comercializez sub forma de kituri, dar asta voi stabili la momentul potrivit, in functie posibilitatile economice disponibile, cerere s.a.m.d., nu mai intru in detalii!

Numai Bine

Link spre comentariu

Felicitari pentru kitul asta.

Pentru donpetru: avand in vedere cat de mult s-a descarcat acest proiect de kit si altele asemenea, nu ar fi rau pe viitor sa le vindeti contracost, deci contra unei sume de bani modice. Cred ca ar mai ajuta la cheltuieli cu hosting-ul, aia-aia, cu site-ul... Nu stiu, dar cred ca sunteti singurul pe web care faceti asta, pe alte site-uri straine nu iti arata nici cum sa lipesti o rezistenta dapa-i asa ceva! Chiar as fi curios sa vad ce spun si alti utilizatori despre asta.

Multe succesuri! 94.gif

Eu cred ca noi forumisti l-am ajuta mai mult pe domnul donpetru construind kiturile si spunandui fiecare ce dificultati am intampinat in constructie si reglaje si atunci ar putea crea niste kituri pe gustul tuturor(eu unul sincer nu cred ca as fi construit kitul dar tocmai cautam un corector in special cablajul recunosc nu ma pricep la proiectarea cablajelor sau mai bine zis nu am talent) in cea ce priveste documentatia tehnica trebuie totusi sa-i multumim dansului si , da ar trebui rasplatita munca oricui mai ales a unui om care-ti da mura-n gura totul , asta e parerea mea nu vreau sa supar pe nimeni

Link spre comentariu

• 3 months later...

buna super kitul am si eu o inrebare vreau sa fac daca se poate un preamplificator pentru o boxa activa tip monitor si am vazut un astfel de monitor de la power works unde pe panou avea o intrare de mic cu voium intrare de linie cu volum si corectie bas si inalte acum intrebarea mea este diferenta intre mic si line in vreau sa ii dau semnal de la un mixer de pe monitor aut si nu stiu daca are destula amlificare

Link spre comentariu

@alinuts, deschide un nou topic cu problema expusa aici la sectiunea ProAudio si cat mai citet cu putinta.

Dupa ce o sa faceti lucru asta, postarea mea si ultimele doua postari de mai sus, le voi sterge

Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

• 3 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...

m-am hotarat sa folosesc acest tip de corector de ton cu un modul de amplificare cu tda7250 ce comanda tranzistori bdw83c/84c o intrebare ar fi de unde pot lega vumetrele intre corector si aplificator sau inaintea corectorului

vumetrele sunt cu lm 339

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock