Sari la conținut

conexiune internet prin router de la retea de cartier

bogdy

Postări Recomandate

Salut, astazi am incercat sa conectez 2 calculatoare la internet prin intermediul unui router. Internetul este de la retea de cartier cu ip de gen 192.168.x.x prin PPPoE.

configurez wan-ul routerului cu PPPoE si mac corespunzator , se conecteaza routeru la net prin PPPoE. Incerc sa intru pe internet de pe unul din cele 2 calculatoare merg numai o parte din siteuri, ex www.google.ro, www.youtube.com merg, dar alte siteuri nu merg in totalitate de ex www.speedtest.net se incarca numai o parte din site, sau www.yahoo.com cand intru in mail, imi arata inbox (5) dar cand dau sa citesc un mesaj din inbox nu se mai incarca.

Cand pun cablu direct la calculatorul cu macul declarat merge netu (inclusiv toate siteurile yahoo, speedtest etc) dar prin router nu.

Oare care sa fie cauza de nu merge prin router toate siteurile? Trebuie cumva sa forwardez niste porturi pt a functiona .

Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-ar putea sa forwardezi niste porturi, dar citeste mai intai astea:

http://www.drogoreanu.ro/tutorials/router-configurare.php

http://www.douamaini.ro/?p=223

Reteaua de cartier de care spui este o retea RDS, spre ex, cu IP dinamic?

Nu reteaua de cartier nu este RDS este o retea facuta de un administrator care ia net de la un furnizor prin server si distribuie net in comuna.

Dar curios ca acel router l-am conectat si la reteaua de internet de la romtelecom si merge fara nici un fel de probleme , merg toate siteurile dar la reteaua de cartier nu merge yahoo, speedtest.net si cred ca mai sunt si altele dar cum de merge google, yoututbe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock