Sari la conținut

AMP2100

ovirgil

Postări Recomandate

Are cineva un datasheed pentru un circui integrat AMP2100 ?Rog frumos postati . A lucrat cineva cu el ? Mar interesa ceva date , si daca merita osteneala .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un datashed nu am gasit dar uite cateva informati care le am gasit pe net

Se alimenteaza simetric adica cu +-.

Are 2x100W deci uite niste tensiuni pentru 4ohm +-32...33Vcc si pentru 8 ohm +-40....+-42VCC.

Sper sa iti fie de ajutor

Link spre comentariu

sal am desfacut un astfel de "integrat" are in interior un amplificator stereo cu tranzistoare mosfet exact nu mai tin minte ce tip de tranzistoare sunt stiu doar ca amplificatorul acela are undeva la 15-20W

Link spre comentariu

Interesant . Sint lucruri care se contrazic . Pina la urma , a avut cineva de aface cu el ? As vrea sa aud o parere de la cineva patit .Sau cine stie .....poate o fi bun . Orcum multumesc pentru timpul pierdut , doar asa mai afli cate ceva .

Link spre comentariu

sal am avut de aface cu acest amplificator datasheet nu are este foarte simplu de pus in functiune aveti nevoie doar de partea de alimentare nu mai are nevoie si de alte piese cum spuneam mai sus este un mini amplificator inghesuit in aceea capsula pareri despre acest amplif pe mine nu m-a multumit acuma depinde la ce vreti sa il folositi nu va luati dupa ce scrie 2x100W acel amplificator nu duce mai mult de 20W.

Editat de Robert22
Link spre comentariu

• 6 years later...

Deci sa va zic sincer e un mare rahat amp2100 daca o prinzi bine e bun daca nu 2 min si e petarda.... am desfacut una si cea ce am vazut nu sunt  multumit

totul contine  irf9620 p3020 2 tranzistoare c945b si un tranzistor mpsa92   piesele sunt turnate in rahat epoxid   va dau un sfat nu cumparati cas bani aruncati pe geam :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock