Sari la conținut

Amplificatoare audio PRO ieftine

leo_electro

Postări Recomandate

Am gasit un site care comercializeaza amplificatoare audio PRO destul de ieftine, banuiesc aduse tot din China, dar care au un design destul de smecher.

http://www.soundmaster-audio.com/index.php?acc=2&sc=15

Ati cumpara asa ceva? Ati mai auzit?

Thanks

Editat de leo_electro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator crriss

ia modelul asta de exemplu: http://www.soundmaster-audio.com/index.php?acc=3&p=86

2 x 120 w. RMS ( equivalente a 2 x 240 w. max.) asta se traduce cam 50W real, 120 comercial si 240 never.

uite la greutate: 11Kg. aici o sa ai o stupiza. am avut-o si eu cand am cumparat primul amplificator cinezesc. scria pe el 2x100W si avea vro 10 Kg. nu scotea mai mult de 20W si ca tot omul m-a chinuit curiozitatea sa il desfac sa vad ce e inauntru. in stanga un transformator minuscul, de vreo 40W care dupa 20 min. la volum mic era incins de nu se putea atinge, in dreapta o placa cu pese pe ea (cica etajul final) si un radiator profil L. comutatoarele de semnal si corectorul de ton pe o placa verticala, in spatele panoului frontal.

surpriza emisiunii o cutie mare, cam de 20x15cm neagra, din plastic in mijlocu carcasei. un surub M10 care trecea exact prin mijloc o tinea lipita de carcasa. nu intra si nu iesea nici un fir din ea.

va las pe voi sa ghiciti ce era. si de ce ampliful cantarea 10 kg.

ma intreb daca macar comerciantii au habar de asa ceva ca doar transportul e platit la Kg si nu intra in pret.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Banuiam eu ca scot mai putin amplificatoarele alea.

Dar EP2500 de la Beringer cat e de bun? L-am vazut la o formatie la o nunta acu o saptamana si mi-au spus ca, de un an de zile, de cand il folosesc, nu au avut nicio problema. Doar ca se incalzeste cam tare, dar au un alt amplificator de rezerva si nu isi fac griji!

Editat de leo_electro
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock