Sari la conținut

SONDAJ  

7 membri au votat

1. 1. Doriti sa fie afisata rubrica Nivel Avertizare in profilul utilizatorilor din fiecare post?

Postări Recomandate

"warn status". Asta dupa cum spune Google inseamna "stare de avertizare".

Pentru: There are no saved notes for this member care dupa acelasi autor inseamna " Nu sunt salvate notele pentru acest membru". Mi s-a sugerat ca nu sunt complectae datele personale. Nu stiu ce sa mai complectez. ID Yahoo nu am. Daca are amabilitatea un moderator sa se uite la datele mele personale si sa-mi spuna ce si unde trebuie sa mai scriu.

Nu este placut sa vezi aceasta avertizare tot mereu cand intri pe forum. Cred ca sunt unica.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3077-warn-status/
Distribuie pe alte site-uri

Nu este placut sa vezi aceasta avertizare tot mereu cand intri pe forum. Cred ca sunt unica.

Nu sunteti unica, asa apare pentru toti utilizatorii.

P.S.

Warn Status , este vizibil doar pentru utilizatoru caruia ii apartine.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3077-warn-status/#findComment-28267

@Anamaria, nivelul tau de avertizare este 0.

Nivelul de avertizare creste, doar daca pe parcursul activitatii in forum, un utilizator incalca regulamentul forumului (pe care cred ca l-ati citit la inregistrare). Gradul de crestere a nivelului de avertizare in functie de abateriile inregistrate de la regulament este la latitudinea administratorului. Dupa 30 de zile nivelul de avertizare scade daca utilizatorul respectiv nu a inregistrat nicio abatere de la regulament.

In plus, prezenta rubrici "Nivel Avertizare" in panoul informativ a utilizatorului din fiecare post din forum nu trebuie sa reprezinte nicio ofensa adusa acestuia. Este doar un mod sigur si eficient de-a limita activitatea utilizatorilor din forum in limitele regulamentului. Se evita astfel suspendarea fara motiv si imediata a utilizatorului. Deci, utilizatorul va avea posibilitatea sa-si revizuiasca, pe parcursul cresterii nivelului de avertizare in forum, propriul comportament si atitudine fata de ceilalti.

Numai Bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3077-warn-status/#findComment-28274

Yahoo si Nivel Avertizare in profilul utilizatorului din fiecare post sunt doua lucruri total diferite sau independente.

Daca accesati, in pagina index sau principala a forumului, Setarile Mele din Panoul utilizatorului (nu uitati sa selectati Romanian RO din partea de jos a forumului, unde este trecut si English):

• Comunitatea Tehnium Azi
  • > Panou de control
  • > Profil
  • > Schimbare informatii profil

O sa puteti completa la rubrica alte informatii ID-ul de Yahoo Messenger, Acest ID nu apare in profilul unor utilizatori din cauza ca aceasta optiune de inregistrare a fost introdusa dupa ce s-au inregistrat in forum acei utilizatori. Oricum, intentionez sa remediez si aceasta problema (dar toate la timpul lor). Cred ca va fi mult mai util sa vedem varsta utilizatorului decat Yahoo! Ce spuneti (o intrebare adresata tuturor)?

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3077-warn-status/#findComment-28277

D-le DonPetru,

Apreciez modificarile facute si la mai bine daca se poate.

Referitor la afisarea varstei pe mine nu ma deranjeaza.

Cu privire la "Nivel de avertizare" il percep ca o pe o joarda pe care o tine ridicata un profesor care explica o lectie foarte interesanta. Nu ma sint bine cu ea desupra capului. Se poate si fara ea. Pentru cei care gresesc se poate face o atentionare personala cu propunerile de remediere, plecand dela premiza ca nimeni nu vrea sa greseasca. Pentru cei rauvoitori sanctiuni pe masura.

Nu-mi place sa fiu amenintata tot timpul, daca gersesti o patesti.

Este modul meu de a vedea. Nu trebuie sa tineti cont de el. Faceti cum credeti ca este mai bine, dar am simtit nevoia de a-mi spune parerea.

Cu deosebit repect pentru D-voastra si munca prestata.

Cu stima

Anamaria

Editat de Anamaria
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3077-warn-status/#findComment-28287

In primul rand, nu se poate renunta la o facilitate sau optiune din forum doar daca unui utilizator nu ii place asta. De aceea, am inserat un sondaj in acest topic cu privire la prezenta rubrici Nivel Avertizare in profilul fiecarui utilizator a forumului. Pana la sfarsitul lunii august fiecare utilizator va putea sa voteze si sa-si exprime opinia in acest topic, urmand ca dupa data de 1 septembrie, am sa scot sau nu aceasta optiune din profilul utilizatorilor.

In al doilea rand, acesta e un forum unde mai importante sunt mesajele utilizatorilor vis-a-vis de partea tehnica a temei Tehnium si mai putin, anumite aspecte, de continut tehnic al forumului, care, cel putin eu nu le gasesc deloc ofensive la adresa vreunui utilizator. Daca cineva are impresia ca o optiune ca Nivel Avertizare si altele asemenea, ii displac, atunci nu are decat sa se obisnuiasca o perioada cu asta, si in functie de ce spune majoritatea utilizatorilor, continutul tehnic al forumului va fi modelat ca atare. Deci, nu pot sa multumesc pe toata lumea vis-a-vis de acest aspect.

Asadar, sa votam!

Numai Bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3077-warn-status/#findComment-28289

• 3 weeks later...

Off topic

Vreau sa va intreb ul lucru: am luat un warn (2 liniute) acum mult timp (cred ca aproape un an sau mai bine) pentru niste postari gresite. Nu ar fi trebuit sa dispara dupa 6 luni??? Vad in acel chenar cu warn o portiune rosie. Am mai fost cumva avertizat de curand pentru vreo abatere?, caci nu mi-am dat seama. Daca dau view warn imi apare acest lucru si nu stiu cum sa il interpretez.

Warned by Notes

Note Added 30 July 2010 - 12:28 PM

Removed from warn level Auto Decrease Warning

Note Added 29 June 2010 - 09:01 PM

Removed from warn level Auto Decrease Warning

Multumesc si imi cer scuze

Editat de marius_med
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3077-warn-status/#findComment-28731

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock