Jump to content
Sign in to follow this  
Horia12

Boxele Genius 5.1 SW-HF 5005 nu mai pornesc !

Recommended Posts

Salut , am citit tot acest topic http://www.forum.tehnium-azi.ro/topic/1473-probleme-sistem-audio-genius-sw-hf-5005/ si nu am intles o iota din tot ce es scris. Respect pe cei care au scris tot acolo pentru ca ei chiar stiu cu ce se mananca treaba dar eu nu am nici o cunostinta in domeniu din pacate . Ideea este ca dupa cum scire in titlu topicului boxele nu mai pornesc . Vreau sa stiu daca exista o alta cale pentru cei care habar nu au de treaba inafara de a merge la magazin , etc. pentru reparatii ? Totusi daca ar fi cineva inzestrat sa-si dea cu parerea raman dator si daca ati face si un scurt tutorial (cu poze daca se poate ) in legatura cu ce este de facut . Multumesc mult si imi pare rau daca am creat un topic umpic aiurea dar sunt umpic cam disperat !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posteaza si tu niste imagini cu sistemul de boxe desfacut si o sa-ti aratam pe imagini ce trebuie sa verifici. 66.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok aici sunt cateva poze am incercat sa le fac cat mai bine . Eventual daca apar neclaritati scrieti-mi ce parte s-o fotografiez mai in detaliu . Mersi

Din pacate le-am facut cu telefonul pt ca nu am camera la mine e la un prieten . A si mai e ceva in prima imagine am incercuit un fir pe care l-am gasit asa cand am desfacut , are vreun rol important ?

 

http://img827.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=46328302.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verifica, prin analogie cu poza sugestiva de mai jos, daca condensatoarele indicate, 4 la numar, sunt "intregi". (de obicei acestea se ard)

Apoi verifica daca nu s-a ars siguranta ( in spatele woofer-ului este un locas cu capac, capac pe care daca il desurubezi, iti scoate la iveala siguranta fuzibila).

post-5-016094400 1279538523_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu sunt in regula,iti zic eu. Ei arata intregi da pe dinauntru sunt negri,am patito si eu la fel

 

Schimbai sau daca nu te pricepi rupe cei 4 condensatori aia de 104 care sunt la punte si schimba siguranta si va porni.

 

Bafta

Edited by FlorinPTM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca acest topic va sta mult mai bine la un loc cu topicul facut important si care trateaza aceesi tema, din aceasta sectiune din forum. Ca drept urmare, in cursul zilei de astazi, am sa unesc cele doua topice.

 

Numai Bine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.