Sari la conținut

cum pot sa aflu modificarea rezistentei electrice???

Postări Recomandate

AM NEVOIE SI EU DE UN DISPOZITIV SAU SCHEMA ELECTRICA SA POATA SAMI DETECTEZE MODIFICAREA REZISTENTEI ELECTRICE stiu ca ,cu un aparat de masura pot sa masor rezistenta electrica la un conductor la o componenta................ dar vreau sami deschida sau inchida un circuit cand rezistenta se modifica plecand de la valoarea 0,... si devine infinit ?????

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3051-cum-pot-sa-aflu-modificarea-rezistentei-electrice/
Distribuie pe alte site-uri

Puteti masura tensiunea si curentul pe/prin rezistenta "necunoscuta" si apoi, aplicand Legea lui Ohm, puteti calcula matematic rezistenta. Deci, in acest circuit masurati U si I prin rezistenta. Daca rezistenta se modifica, se va modifica si U si I. Totusi, ca sa pot trasa o schema electrica si/sau electronica, trebuie sa aveti sau sa cunoasteti datele initiale ale problemei. Cu alte cuvinte, trebuie sa stabiliti limitele de variatie a le U si I prin circuitul caruia se afla rezistenta sau domeniu max. de variatie a rezistentei.

Numai Bine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock