Sari la conținut

Imprimanta Lexmark-inkjet

gigi4708

Postări Recomandate

Salut.Am o imprimanta LEXMARK-X1100-multifunctionala si are urmatorul defect aparut recent

Atit la scanare cit si la copiere apare pe jumatate din pagina o dunga groasa neagra permanent.

Am probat o si pe alt computer si defectul se mentine.Cartusul black este in stare buna.Care ar putea

fi cauza?Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Verifica sa nu ai tamburul sau vreun ax murdar prin care trece hartia. Murdaria asta apare cand umpli cartusurile mai mult decat trebuie. Asa ca, dai capacul jos si fa o inspectie a starii de curatenie a parti mecanice. Cartusul negru sper ca e nou, nu? Succes.

Editat de politehnica
Link spre comentariu

Daca era vorba de o imprimanta laser, mai credeam problema cu dunga aia. Daca e inkjet, nu cred! SI mai ales chestia cu scanat. Scaner-ul poate sa capteaze o imagine cu o dunga neagra, doar daca a fost tiparita in tocmai. Daca are probleme scaner-ul, atunci fi sigur ca nu functioneaza deloc sau iti face toata imaginea scanata varza.

Ma scuzati domnilor, dar unii cred ca arunca subiecte la misto. Dar poate ma insel, atunci ma scuzati. 39.gif

21.gif

Link spre comentariu

S-ar putea sa ai defecta (intrerupta) panglica alba de la lampa mobila (care scaneaza).

Solutie gasita pe net: incearca sa scoti panglica si sa o montezi invers ( capatul panglicii opus lampii sa il intorduci in lampa)

Succes.

Link spre comentariu

Daca era vorba de o imprimanta laser, mai credeam problema cu dunga aia. Daca e inkjet, nu cred! SI mai ales chestia cu scanat. Scaner-ul poate sa capteaze o imagine cu o dunga neagra, doar daca a fost tiparita in tocmai. Daca are probleme scaner-ul, atunci fi sigur ca nu functioneaza deloc sau iti face toata imaginea scanata varza.

Ma scuzati domnilor, dar unii cred ca arunca subiecte la misto. Dar poate ma insel, atunci ma scuzati. 39.gif

21.gif

Link spre comentariu

21.gif

Sigur nu este subiect la misto.Am sa fac o scanare si am sa ti trimit sa te convingi ca asa este.Vezi primul raspuns si ai sa vezi ca este posibil.Problema poate fi si de de cartus care intradevar a fost reincarcat de curind si probabil a curs din cerneala.Tinem legatura.

Link spre comentariu

S-ar putea sa ai defecta (intrerupta) panglica alba de la lampa mobila (care scaneaza).

Solutie gasita pe net: incearca sa scoti panglica si sa o montezi invers ( capatul panglicii opus lampii sa il intorduci in lampa)

Succes.

Cam asa arata imaginea.

21.gif

Documentul scanat, apare cu dunga si cand este vizualizat pe PC?

Raspuns;Da

post-9661-059203300 1279209649_thumb.jpg

post-9661-020014000 1279209726_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 4 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock