Sari la conținut

Ce kituri electronice v-ati dori sa vedeti in Colectia Tehnium Azi?

Postări Recomandate

@viobio, multumesc pentru replica si vazand raspunsul de mai sus, va rog sa desenati o schema de amplificator audio pe tuburi care sa fie configurabila cu diverse tuburi electronice, plus particularitatile din schema daca sunt necesare. Dupa aceea voi trasa schema electronica in soft, cu acordul dvs. as vrea sa continuam discutia de aici intr-un topic dedicat la sectiunea proiecte Tehnium Azi, unde pe coperta viitorul proiect TA veti fi mentionat si dvs. ca co-autor, eu ocupandu-ma doar de partea de PCB. Ce spuneti ?

P.S. Schema prezentata mai sus e un bun punct de plecare sau chiar poate reprezenta o solutie fezabila la viitorul proiect TA.

Acum 29 minute, donpetru a spus:

@viobio, multumesc pentru replica si vazand raspunsul de mai sus, va rog sa desenati o schema de amplificator audio pe tuburi care sa fie configurabila cu diverse tuburi electronice, plus particularitatile din schema daca sunt necesare. Dupa aceea voi trasa schema electronica in soft, cu acordul dvs. as vrea sa continuam discutia de aici intr-un topic dedicat la sectiunea proiecte Tehnium Azi, unde pe coperta viitorul proiect TA veti fi mentionat si dvs. ca co-autor, eu ocupandu-ma doar de partea de PCB. Ce spuneti ?

P.S. Schema prezentata mai sus e un bun punct de plecare sau chiar poate reprezenta o solutie fezabila la viitorul proiect TA.

Ok , fa un topic separat , tare sunt curios de impact .

Două rugaminti 

1  doar Vio , Viorel ,  viobio , mă seacă dv , parcă aud ciracii  baiatului meu ...." nenea "  sau " domnu " 

2  este forumul tău și eu vreau doar să dau o mână de ajutor , nu doresc să fiu considerat coautor , sunt satul de " discuții " online si offline , am mulți " prieteni " .

• 1 month later...

Propun o abordare despre Sarcina Electronica (Dummy Load), am cautat pe forum si am vazut ca nu s-a atins acest subiect.

Ca si idee, un punct de plecare ar fi:

example.PNG

si se poate evolua pana la un control prin PWM (cu microcontroller), facilitand urmatoarele moduri de lucru:

- Constant current
- Constant power
- Constant resistance
- Pulse Loads.

Stima.

Editat de mducu
  • Thanks 1
  • 1 month later...

Propun realizarea unui distribuitor de semnal audio, pentru alimentarea cu semnal audio a 2 sau mai multe amplificatoare audio dintr-o singura sursa si nu exista mixer audio.

Editat de uscatu83
  • Like 1

Am notat si aceste cereri de proiecte. La timpul lor vor urma si asemenea proiecte. Bineinteles, utilizatorii interesati care au aprofundat un anume circuit electronic si doresc sa-l definitiveze intr-un cadru profesional care sa se termine cu un proiect Tehnium Azi care sa le poarte semnatura, pot incepe discutii pe marginea acestuia intr-un topic separat si intr-o sectiune potrivita din forum. Daca constructia topicului se va orienta catre un proiect Tehnium Azi, eu voi muta ulterior topicul in sectiunea cu proiecte Tehnium Azi. Deci ideea pe care doream sa o subliniez este ca, nu neaparat "donpetru" trebuie sa fie proiectant de proiecte Tehnium Azi. Bineinteles, pot fi si colaborator, daca e cazul de un cablaj imprimat sau diverse observatii / imbunatatiri la anumite scheme electronice, daca e cazul, dar nu tin neaparat.

• Like 1
  • 2 years later...

Donpetru, sunt curios ce parere aveti de amplificatorul din linkul de mai jos.Este foarte laudat pe mai toate forumurile din strainatate.Ar merita o modificare pentru o tensiune mai mare si implicit mai multe perechi de tranzistori?

Eventual poate ar fi doritori pentru a face pcb la aceasta schema.

https://www.lf-pro.net/mbittner/Sym5_Webpage/symasym5_3.html

Editat de lorin

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock