Sari la conținut

Forum Update

donpetru

Postări Recomandate

As dori sa va anunt prin acest topic ca incepand cu data de astazi 27.06.2010, platforma acestui forum va trece printr-un proces de actualizare. Era necesar sa fac lucru asta pentru a imbunatati securitatea forumului si a conturilor utilizatorilor, pentru a elimina eventualele erori de interogare (relativ minore) a scriptului web care sta la baza forumului si pentru a deschide alte oportunitati de accesare a forumului (spre exemplu, prin tel. mobil cu windows mobile s.a.m.d.). Asadar, considerati acest update o masura necesara pentru functionarea mai corecta a forumului. O sa vedeti in curand un alt template. Era si necesar, pentru ca asa cum in economie vremurile se mai schimba, asa cum la TV apar noi formate, asa si pe web, la anumite intervale de timp, este necesar sa facem actualizari, asta pentru a nu obosi publicul cu aceeasi interfata mai mult timp. Oricum, nota noului template va pastra aceeasi tenta pe albastru, ca acelui vechi, dar va fi putin mai special. CU siguranta, unora o sa le placa, unora nu, dar mai devreme sau mai tarziu ne vom obisnui cu toti cu acest look.

Procesul de update a forumului va dura aprox. 10zile, cu toate setarile necesare. Va anunt ca vom pierde pentru inceput zona Games din forum, foarte putin accesata in ultima perioada. Am sa mai ma gandesc daca am s-o reintegrez. Ramane sa vedem. Ca idee, noul template al forumului ar putea fi:

clasic_template.jpg glass_template.jpg ipb3_template.jpg

Si template-ul care il veti vedea daca veti accesa forumul cu telefonul mobil:

mobil_template.png

Site-ul revistei va ramane in forma in care este acum, urmand ca pana la sfarsitul anului sa treaca printr-un proces de integrare cu baza de date a forumului (asta ca sa nu mai fiti nevoiti sa va autentificati de doua ori).

Numai Bine

si astept review-urile voastra vis-a-vis de aceasta actiune. Veti vedea ca va fi ceva foarte special.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

template-ul pentru mobil e destul de fain si cred ca va merge brici pe iPod-ul meu.. sa speram. Succes

stima

dan

Link spre comentariu

Pana maine veti vedea o alta imagine a forumului.

Asadar, in urmatoarele ore, datorita prezentei procesului de update, s-ar putea sa nu puteti accesa corect forumul. Multumesc de intelegere si NUMAI BINE.

Link spre comentariu

Prima parte a procesului de actualizare s-a finalizat. Acum discutiile pot continua.

Celelalte module care se vor mai integra, in cursul lunii viitoare, nu vor afecta discutiile forumului.

Asadar, postati cu incredere si bine ne-am gasit in acest format.

ATENTIE! Nu este template-ul final. S-ar putea sa fie versiunea Glass de mai sus... sau nu! Ramane sa vedem.

Numai Bine

p.s voi schimba si iconitele emotive. Veti vedea saptamana asta.

Link spre comentariu

imi place foarte frumos arata acuma dar am 2 lucruri care nu imi plac : 1 la unele scrisuri nu se intelege de ex addreply nu ai contur si nu se inteleg pe alb bine daca nu au.... , 2 ultimele topicuri active nu va mai fi??

Link spre comentariu

Va salut,

E destul de faina tema forumului, desi cred ca nu e forma finala.

trax, ultimile topicuri active sunt si acum - vezi partea dreapta a forumului.

stima

dan

Link spre comentariu

Misto,

Am tot perindat pe forum si am vazut nenumarate teme. Am zis sa nu postez, ca cine stie, dar vad ca acum lucrurile s-au asezat.

dane, trax, in partea dreapta sunt afisate cele mai noi topice, nu cele mai noi postari. Dar poate face ceva in privinta asta adminul.

Ar mai trebui si limba romana si un albastru putin mai inchis.

Succes!

Link spre comentariu

Aceasta va fi tema finala a forumului, cu micile modificari care vor urma. Bineinteles ca voi face albastru mai inchis si voi introduce si posibilitatea afisarii forumului in limba romana. Dar asta, cel mai probabil in cursul acestei saptamani.

Totodata, voi modifica hook-ul cu ultimile topicuri pentru afisarea ultimilor postari din forum.

Numai Bine

Link spre comentariu

Am finalizat si partea cu ultimile postari din forum.

Si nu in ultimul rand, am actualizat si iconitele emotive. Cum vi se par?

Dar, ce e mai important si as dori sa stiu, cum accesati forumul (mai repede sau mai incet ca inainte)?

Numai Bine

Link spre comentariu

Am finalizat si partea cu ultimile postari din forum.

Dar nu apar ca inainte, pot doar cu View New Content.

Dar, ce e mai important si as dori sa stiu, cum accesati forumul

Azi a avut cateva rateuri, dar acum vad ca se acceseaza usor.

Link spre comentariu

Salut, la mine merge foarte bine forumul. Se acceseaza la fel ca inainte.

Si e foarte bine ca avem tot tema veche. Chiar imi faceam griji in privinta asta. Se identifica perfect cu forumul tehnium azi. E destul de cool, la fel si emoticoanele.

17.gif

stima

dan

Editat de dan_e
Link spre comentariu

Destul de misto forumul acum. Mai ales cu Similar Topics. Mi-aduce aminte de forumuri pe vBuletin.

si eu cred ca culoarea asta ramene forum tehnium azi. Altceva nu cred ca se potrivea la fel de bine.

toate bune si frumoase, dar tare mult as vrea sa vad in pagina index formularul de autentificare, asta ca sa nu dau doua clickuri. 85.gif

Link spre comentariu

toate bune si frumoase, dar tare mult as vrea sa vad in pagina index formularul de autentificare, asta ca sa nu dau doua clickuri.

Nu esti sigurul ca a pus problema asta. Am mai primit doua mesaje pe privat. Oricum, inca nu am terminat sa asez skin-ul forumului. Ma refer la aceste mici detalii, care nu vor afecta discutiile pe forum. Acestea pot continua.

Deci, nu pot sa va spun DA sau NU, daca voi implementa formularul de autentificare direct in pagina index a forumului. Ramane sa mai studiez problema. Momentan, lucrez la traducerea completa in lb. romana, asta pentru ca nu vreau sa preiau traducerea de pe site-ul IPB (pe alocuri incorecta si incompleta). De fapt, traducerea asta am inceput sa o fac de anul trecut, inainte sa se posteze language pack-ul in lb romana pe site-ul IPB. Dar dupa ce s-a postat am lasat-o balta iar acum vreau sa o finalizez. Asadar, veti putea vedea meniul in lb. romana in cursul lunii viitoare (asta daca nu intervine altceva).

In fine, daca initial credeam ca am sa schimb mai mult tema forumului, mesajele pe adresa redactiei m-au facut sa ma razgandesc in aceasta privinta. Si aveti dreptate. Deja culorile din aceasta tema s-au identificat foarte mut cu acest forum si cred ca ar fi rau sa schimbam acum lucru asta. Dar daca sunt mai multi utilizatori care doresc cu adevarat o schimbare la infatisarea forumului, ii rog sa posteze aici si intr-un viitor cat se poate de apropiat, voi face lucru asta.

Dar pana atunci, NUMAI BINE.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock