Sari la conținut

Postări Recomandate

salut

as vrea si eu sa stiu cum as putea sa pun 2 statii de amplificare la treaba fara sa se imparta semnalul...

mai demult aveam doar una si era stereo 2x50 watzzi, 2 boxe de 100 fiecare si un subwoofer de 200 watzzi...eu vroiam sa le folosesc pe toate si mi sa spus ca deja e prea mult si nu o sa faca fata statia, si am fost sfatuit sa folosesc un modul de subwoofer cu semnal puternicpost-8054-1277417307_thumb.jpg, iar cu ajutoru rezistentei de 50k nu o sa se imparta semnalul..

Acuma in prezent detin 2 statii de amplificare si as vrea sa le pun pe amandoua la treaba...pe una sa pun satelitii de 150 watzzi iar pe cealalta sa pun niste subwoofere si uitati care este ideea mea daca se poate face ceva:plecand de la placa audio cu un jack stereo si cu 2 iesiripost-8054-1277417560_thumb.jpg.post-8054-1277417575_thumb.jpg sa aplic la fiecare iesire cate o rezistenta de 50K, si sa conectez statiile...:-?credeti ca va merge:-?

am mai facut un topic in legatura cu mixerele ca am auzit, ca se pot pune mai multe statii de amplificare pe ele si mi s-a spus ca tot se imparte semnalul....daca este adevarat si se imparte semnalul si prin mixere atnc. la concerte, cluburi cum este??..va rog frumos sa ma ajutati si pe mn sa fac si eu sistemul audio intr-un fel...

va multumesc

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3027-semnal/
Distribuie pe alte site-uri

Daca doriti sa conectati doua statii de amplificare pe aceeasi sursa de semnal audio, sa stiti ca acest lucru se poate face, ori cu ajutorul unor rezistente, ori cu ajutorul unor circuite specializate care sa asigure, printre altele, si adaptarea la impedanta necesara. Cea mai simpla solutie consta in utilizarea unui "distribuitor simplu" de semnal audio, asemenea celui din imaginea dvs.. Bineinteles, ca puteti apela si la mixere, asta daca doriti sa aveti corectii de ton pe fiecare statie.

NUmai BIne

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3027-semnal/#findComment-27865

salut....

nu neaparat sa am corectii de ton, ceea ce vreau este sa mearga fiecare statzie la capacitatea ei...Pana acuma daca dadeam vol la una la jumate se auzea cum trebuie si daca incercam sa sa crezc si vol si la cealalta se rdeucea din prima...este un fel de balans...

eu am sa incerc sa pun jack-ul acela si la fiecare iesire sa aplic pe semnal cate o rezistenta de 50 de k

am mai auzit ca s-ar putea sa fie mai mare omaju de la placa decat la statziile mele legate in paralel si de aceea sa se auda ami incet...daca as aplica niste condensatori nu ar merge oare:-???

va multumesc

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/3027-semnal/#findComment-27868

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock