Sari la conținut

pulverizator din tub de spray

molioa

Postări Recomandate

vreau sa modific un tub de spray, pentru a putea vopsi cu el suprafete mici, in pelicula fina, cu vopsea preparata pe calculator. Ii lipesc o valva pe unde sa-l alimentez cu aer si un capac pentru alimentare cu vopsea. Intrebarea:

-La ce presiune se incarca un tub de spray ?

Multumesc pentru raspunsuri, sfaturi, idei.

Editat de molioa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa zicem ca stii presiunea, cum il incarci? Sa nu-mi spui ca montezi un manometru? laugh.gif

butelia de spray, de 750 ml, o incarc cu vopsea si introduc in ea aer de la compresor prin valva. presiunea o controlez prin manometrul cu care o incarc cu aer -tipul celor de la vulcanizari. nu cumpar un aerograf, deoarece am de utilizat doar odata, nu mai lucrez cu asa ceva. s`apoi nu stiu daca un aerograf, pulverizeaza la fel de fin ca un tub de spray, si daca pot lucra cu el, de pe un compresor mare, la care nu am posibilitate de reglaj presiune constanta de iesire, doar controlul presiunii. eventual daca cineva stie ceva llink-uri unde se gasesc aerografe, sa le puna aici -ma mai informez, poate totusi, imi iau unul.

Link spre comentariu

• 5 months later...

Ai vazut tu vreun vopsitor sa foloseasca asa ceva ?

In mod uzual se folosesc pistoale de vopsit si aerografe care de altfel sunt pistoale de vopsit in miniatura , si merg atat de bine incat unele au duza de 0.1 .

Presiune si debit constant iti trebuie indiferent ca vopsesti cu aerograful sprayul sau cu suflaiul .

Ca sfat incearca unul cu dubla actiune . cauta pe net aerograf sau airbrush si sunt siteuri cu sutele pe la noi .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock