Sari la conținut

DVD ULTRALINE U608

gigi4708

Postări Recomandate

Am un DVD Ultraline U608 cu usb care functioneaza f bine pe mufa usb dar cind se introduce CD ul trece pe OPEN fara sa primeasca comanda si scoate cd ul afara.Operatia se repeta

Poate cineva sa mi dea un sfat?Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vezi ca sub unitatea de citeste cd-ul ai un comutator cu 2 pozitii inchis si deschis si poate acela nu mai face contact, verifical si tu sau poate nu mai trage motorul bine pana sa urce schela cu capul de citire si motorul de cd daca e asa unge rotitele pe acolo cu ceva ulei fin de mecanizme

Link spre comentariu

Avand in vedere cat costa acest DVDPlayer, nu se justifica economic sa inlocuiti ceva in el. Dar, e de apreciat dorinta dvs. ca sa-l "reparati".

Pentru orice eventualitate, incercati sa urmati instructiunile utilizatorului @trax de mai sus.

Numai Bine

Link spre comentariu

Multumasc trax,am respectat indicatiile si acum functioneaza pe cd normal.Deci merita sa mai facem o incercare de a revizui un aparat pina sa l aruncam asa cum ne sfatuiesc unii!Nu e cazul dvs.

Am respectat instructiunile lui trax si am remediat defectul.

Multumesc pentru colaborare

Multumesc pentru seriozitate si respect comunitatea tehnium azi!Am incercat si pe alt forum si am primit raspunsuri arogante si lipsite de profesionalism.Vezi un anume ..1 la care i as

preschimba numele in ..-1 adica numele cu minus 1 in fata .Repet e vorba de alt forum.Si mai face parte si din staff ul forum ului.

Multumesc Tehnium Azi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock