Sari la conținut

Pioneer A-X707V , nu se aude

mihnea134

Postări Recomandate

salut.

am achizitionat de la un prieten un amplificator PIONEER A-X707V zicandu-mi ca acesta nu merge. l-am luat si l-am probat. intradevar nu merge. decat atunci cand il pun pe phono se aude pe difuzor sunetul dar barait si foarte slab. din slabele mele cunostinte banuiesc ca ar fii finalii dusi insa se poate sa ma insel. de aceea as dori sa imi spuneti cum as putea sa ii masor.

ca finali avem

2x 2SC3546 toshiba ( i-am gasit de vanzare)

2x 2SA1389 toshiba ( nu am gasit decat inlocuitor)

1x C2577 (acesta nu il gasesc..

As dori sa stiu cam ce am de facut pentru a-l face functional din nou

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe ambele canale se aude acel "barait" sau numai pe unul din ele?

Postati o imagine cu interiorul acestui amplificator ca sa vedem starea componentelor. Nu va fi suficient sa schimbati doar finali amplificatorului ci va trebui sa verificati si celelalte componente din amplificator. Daca aveti posibilitatea, conectati intrarile celor doua etaje de amplificare la masa si vedeti, daca in acest regim, "baraie". Daca nu, atunci inseamna ca acest fenomen este provocat de un alt etaj, spre exemplu, preu. Imperecheati foarte bine tranzistoarele finale, montati-le in circuit, si cu intrarea la masa pe etaj de amplificare, masurati tensiunile de polarizare (daca avem un manual de service v-as fi indicat acolo asta, dar se pare ca acest manual e contracost). Asadar, aplicati aceste prime indicatii si pe urma, vor urma si altele.

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock