Sari la conținut

stk 402-070

valy-nav

Postări Recomandate

buna ziua am recuperat de curand partea de amplificare dintr-o combina soni si are ca finali stk 402-070 unul pe boxe stereo si unul pentru sub in punte cate nu mai merge proprietarul zice ca a legat un sub pe 4ohmi pe ea si cred ca sa dus intrebarea mea este pe aceasi schema pot folosi stk402-120 cu modificare la sursa in 8ohmi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ambele STK-uri sunt compatibile la pini, deci, se poate face modificarea.

Totusi, numai daca montati un transformator mai puternic si cu tensiunile recomandate in datasheet pt. STK 402-120 veti obtine o putere mai mare pe 6Ohmi. Daca nu, atunci puterea debitata in sarcina pe 6Ohmi va fi aceeasi ca in cazul exemplarului cu terminatia 070. In al doilea rand, trebuie vazut daca un transformator de putere mai mare are loc in locasul celui existent. Personal, nu prea cred sa aiba loc. In plus, transformatorul existent mai are si alte tensiuni de alimentare pe langa cele folosite de STK, lucru ce ingreuneaza foarte mult executia altui transformator de putere mai mare. Deci, nu este suficient sa mariti tensiunile transformatorului existent, daca la asta va ganditi spunand: "cu modificare la sursa in 8ohmi".

Numai Bine

Link spre comentariu

Avand in vedere ca STK-ul este proiectat pe 6Ohmi, in punte nu va recomand sa-l folositi pe 8 Ohmi. E destul de riscant, cu atat mai mult cu cat STK-ul achizitionat cred ca este "no name".

De fapt, ca sa solicitati STK-ul la fel ca pe 6Ohmi stereo, in punte ar trebui sa aveti "incinte de cel putin 10...12Ohmi". Apropo, pe canalul care functiona in punte, difuzorul subwoofer-ul de cati ohmi este? Si care este modelul axact al combinei muzicale SONY la care faceti referire?

Link spre comentariu

subul combinei avea 16 ohmi cam cat sa scad din tensiune sa il folosesc in 8 ohmi

subul combinei avea 16 ohmi cam cat sa scad din tensiune sa il folosesc in 8 ohmi

modelul este MNC-RG55S

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

prieteneste te sfatuiesc sa folosesti exact difuzoare de 6 ohmi caci din proprie experienta iti spun ca o sa ai probleme daca folosesti de 8 ohmi , mai ales daca stk-urile sunt chinazarii de cateva zeci de lei .

Link spre comentariu

cum sa il folosesc pe 6 ohmi daca eu il pun in punte indicat ar fi un difuzor de minim 12 ohmi dar deja il folosesc pe 8 si nici macar nu se incalzeste alimentat la +/- 40vcc si il folosesc fara ventilator l-am forjat vreo ora si ceva si abia ere caldut

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock