Sari la conținut

Eurovision 2010.

SIG

Postări Recomandate

Nu m-am uitat pe parcursul Eurovision-ului de anul acesta, decat retrospectiv, cand am aflat ca Romania a castigat locul al III-lea.

Evident ca am fost curios sa vad videoclip-ul Romaniei, by the way, felicitari Paula si Ovi. 1appl.gif ,

si evident ca am vrut sa vad si locul I si II, respectiv Germania si Turcia.

Vreau sa va zic ca, fara subiectivism, lumea asta e cu susul in jos.

Pai nici nu se compara ce-au cantat nemtii si turcii cu ce-am cantat noi.

Stiam ca in Romania nu sunt apreciate valorile, dar, se pare, ca si la nivel mondial, exista un sistem evaluativ ciudat.

Ce parere aveti ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce parere aveti ?

Dupa parerea mea, criteriile de evaluare, n-au avut nimic comun cu performanta muzicala, au fost ori politice, ori pe simpatii si interese etnice.Clasamentul meu ar fi fost:

Rusia

Portugalia

Cipru

Romania

Daca este Eurovision, ce cautau, Azerbaidjan,Armenia,Georgia si Israel in aceasta competitie?

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock