Sari la conținut

Combina Panasonic SA AK-25

Postări Recomandate

Salutare,

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema pentru o combina Panasonic SA AK-25.

Are probleme cu partea mecanica de la caseta.

Daca aveti acest timp de combin va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la mecanismul casetei; (cand bag caseta merge cateva secunde si se opreste, practic nu trage banda)

Numai bine,

Liviu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Axul cabestanului invarte dar nu bobineaza banda. Practic cand scot caseta din deck trebuie sa derulez banda manual pentru ca este trasa de rola presoare .

Editat de Liviu83
Link spre comentariu

Rola de receptoare, poate fi antrenata de cabestan, prin frictiune(cu volanta ), cu curea, cu roti dintate, sau cu motor propriu.Trebuie sa-l desfaceti si constatati vizual care solutie este utilizata la aparatul Dvs.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Aseara am desfacut mecanismul si am gasit doua curele rupte si parca erau topite.

Astazi o sa trec la un magazin de piese electronice sa le cumpar.

Am mai curatat si tamburii care preseaza banda cand e pe play si mi se pare ciudat ca sunt dintr-un cauciuc cam tare (nu prea au aderenta) si i-as schimba daca gasesc inlocuitori.

Vroiam sa mai stiu daca pot folosi pentru ungerea pieselor mecanice din plastic si a rotitelor dintate o vaselina albastra care o folosea taicamiu pentru ungerea rulmentilor de la masina.

Voi ce ziceti?

Daca tot am desfacut-o as vrea sa-i schimb ledurile de la butoane, am vazut la un model de combina mai nou Panasonic SA-AK45 care avea leduri bicolor. M-am uitat pe placa unde sunt lipite ledurile si am vazut ca are 3 circuite din care numai doua sunt folosite. Ma gandeam daca ar merge sa pun leduri bicolore cu trei pini.

Voi reveni cu alte detalii.

Link spre comentariu

Aseara am desfacut mecanismul si am gasit doua curele rupte si parca erau topite.

Probabil au functionat mult, fiind deja largite si s-au incalzit puternic.Puteti utiliza vaselina, dar in strat foarte subtire.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Lasa rolele presoare asa cum sunt ele, nu le schimba decat daca-ti agata banda, iar la led-uri nu te baga ca nu are nici un rost.Daca fabricantul a ales aceasta configuratie inseamna ca asa este indicat pentru modelul respectiv.Ce ai vazut tu cu led-uri in 2 culori e un sistem mai avansat, cu circuite specializate in comanda acelor led-uri, circuite pe care combina ta cu siguranta nu le are.

Editat de vw6n2
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock