Sari la conținut

intrebare

jorje 29

Postări Recomandate

salut.....am si eu o intrebare care ma framanta de cv vreme si nu am gasit nici un raspuns pana acuma......

merge sa conectez 2 statii la placa audio??am AC97, 6 canale

va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

?n principiu DA, dar dacă vrei un răspuns mai detaliat, expune problema mai ?n detaliu: cam ce stații vrei să folosești, pe c?te boxe, cum e setată placa de sunet, ...

Link spre comentariu

pai am 2 statii...una 2X50 watzii, si cealalta 2X100 cu circuite integrate TDA 7294

si placa audio e setata acuma pe 4 canale(merg doar doua iesiri)

si ma intrebam daca conectez ambele statii de amplificare nu o sa se imparta semnalul:-?....o sa fie o diferenta la calitatea sunetului:-?

va multumesc

Link spre comentariu

Puteti imparti sunetul unei iesiri stereo a placii audio cu ajutorul unui adaptor. Astfel, puteti da semnal ambelor statii de amplificare.

In ceea ce priveste sunetul, daca abordati aceasta solutie, nu veti simti mari diferente, acum depinde si de boxele care le aveti pe cele doua statii de amplificare. Adica, daca aceasta au eficienta diferita, cu siguranta veti simti si diferenta. Dar repet, acum depinde si de pretentiile (perceptiile) care le aveti. In general, nu este o diferenta notabila.

Numai Bine

Link spre comentariu

am facut azi un test cu statia de 2x50 cu un subwoofer si un sistem...le-am conectat pe amandoua....nu era mare diferenta atat tot ca bass-ul suna altfel si subwooferul de la statie acoperea sistemul.....nu s-a observat nici o diferenta mia tare sau mai incet doar ca suna altfel.

deci sa inteleg ca dj-eii din cluburi sau de la concerte au bagat tot tacamu de boxe prin mixere si nu prin mai multe statii la placa audio..???

va multumesc

Link spre comentariu

Salut, ...prin mixere si mai multe statii de amplificare, cu mai multe boxe serie-paralel. Asta ai sa gaseste la sonorizarea stadioanelor, prin cluburi si discoteci.

Stima

dan

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock