Sari la conținut

protectia la descarcari atmosferice a unei antene omnidirectionale

Postări Recomandate

buna ziua!..sunt nou pe acest forum .asa ca daca gresesc ajutati-ma!!!!..detin o retea wirleless...folosesc o omnidirectionala de 14db castig...conectata la un acces point ....tot timpul cand e vreme urata afara...fulgere..imi arde acces pointul!!!ma poate ajuta cineva cu o schema pentru un paratrasnet..s-au ceva de genul !!!sa nu m.ai fulgere in ea!!!multumesc!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buna ziua!..sunt nou pe acest forum .asa ca daca gresesc ajutati-ma!!!!..detin o retea wirleless...folosesc o omnidirectionala de 14db castig...conectata la un acces point ....tot timpul cand e vreme urata afara...fulgere..imi arde acces pointul!!!ma poate ajuta cineva cu o schema pentru un paratrasnet..s-au ceva de genul !!!sa nu m.ai fulgere in ea!!!multumesc!!

In primul rand, nu ati postat in topicul potrivit. Ca drept urmare am sa mut postul dvs. intr-un topic nou a carui denumire va fi: protectia la descarcari atmosferice a unei antene omnidirectionale!

Referitor la problema dvs., cred ca va trebuie (dar ar fi bine sa cititi si alte pareri), un descarcator de linie in etape analogic sau digital (vedeti imaginea de mai jos).

descarcator_de_linie_in_etape_analogic_sau_digital.jpg

Functionalitate:

- descarcator de linie in etape analogic sau digital

- descarcator de varfuri trielectrod

- bariera varistor

- dioda supresoare

Caracteristici generale: I max. rupere: 5 kA Caracteristici electrice:

I max rupere 5 kA I max bucla(exploatare normala) 100 mA Tensiune iesire 33 ? -0.8 V Rmax bucla de curent 1 Ohm

Caracteristici climatice: temperatura: -40 ? +45 Celsius protectie: IP54

Link spre comentariu

Ma indoiesc ca tie-ti trasneste in antena, cred ca ti se incarca electrostatic feed-ul de la antena. Si asta se intampla de obicei vara cand umiditatea e scazuta si inainte de o furtuna. Daca trasneste in antena de face scrum routerul.

se poate proteja cu diode de protectie TVS aici ai un link ca sa-ti dai seama cam cum se face http://www.infineon.com/dgdl/AN103.pdf?fol...1149229e79f0fc8

http://www.infineon.com/cms/en/product/cha...11491b6feb00f14

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock