Sari la conținut

Un sfat

mariush

Postări Recomandate

cine imi da si mie un sfat ,am o anexa atasata de casa si o folosesc ca bucatarie,vreau sa pun un instsnt de apa calda,ce vreau ue sa stiu dak imi trebuie inpamintare la priza ,va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va referiti la un incalzitor instant de apa calda? Sau adresati o intrebare la modul general?

Spre exemplu, in conditiile de garantie expuse mai jos nu se spune nimic despre obligativitatea existentei un prize de pamant dar se face referire la existenta conductorului de protectie (PE). Asadar, puteti avea acces la un nul de protectie fara neaparat sa aveti o priza de pamant in curtea casei dvs. (asta daca locuiti la casa si nu intr-un apartament, dar nu ne-ati spus!).

http://www.vaillant.store.ro/conditii-de-garantie.html

Numai Bine

Link spre comentariu

Dupa cum suna intrebarea omul nostru cred ca intreaba depre nul de protectie (PE)

in cazul asta raspunsul e: da.

Daca instaltia electrica a casei are nul de protectie atunci leaga-l si la priza asta. Ar fi indicat sa pui si un disjunctor diferential de 10mA in tablou, pe circuitul asta nou creat.

RR

PS - "nul de protectie" (sau PE - "protective earth") e in limbajul popular "firul de pamantare".

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

nu stiu dak are nul de protectie ca toata aparatura elctrica cam pisca cand atingi usor ,casa e facuta de cam 15-16 ani ,mam uitat in doze sunt 3 fire da nu stiu dak e legat la inpamintare ,instantul e ceva de genu asta

post-9358-1274127939_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock