Sari la conținut

transformatoare de retea

valy-nav

Postări Recomandate

am un traf cu tole E-I are sectiunea de 51cm^2 si este bobinat in primar cu sarma de0.9mm si in secundar de 1.2mm cum pot afla puterea lui un pic de ajutor e binevenit multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru 1,2mm(sectiunea de 1,13mm?) sarma de bobinaj, la 3A/mm?, 3,4A. Acest transformator, a fost rebobinat?Sectiunea miezului este supradimensionat fata de diametrul sarmei din secundar.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

da a fost rebobinat de mine vreau sa il folosesc la un amplificator dar nu imi ajunge tensiunea mie imi trebuie 2X50vcc si 1Kw ce sarma sa folosesc in secundar

Link spre comentariu

nu cred ca imi incape atata sarma pe traf ca sa il refac de la 0 ce sarma sa folosesc in primar si in secundar so obtin 1Kw din acest traf

dupa cum am zis am nevoie de 50Vac in secundar si 16A

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock