Sari la conținut

ajutor incinte

zcout

Postări Recomandate

salutare.

am tot citit pe net despre cum se face o incinta, cum se calculeaza, cu ce programe se calculeaza, dar eu sincer nu prea ma pricep. daca poate cineva sa ma ajute cu dimensiunile unei incinte acustice pentru aceste difuzoare>

post-9271-1273523089_thumb.jpg

post-9271-1273523120_thumb.jpg

Editat de zcout
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 month later...

La difuzoarele astea n u iti trebuie incinta , sunt difuri auto facute sa lucreze in free air. Se pun de obicei in spate sub luneta , acolo o sa isi faca cel mai bine treaba .

Link spre comentariu

• 1 year later...

Buna seara tuturor electronistilor. Sunt nou printre voi si am o nelamurire. Momentan am in masina acest subwoofer dar imi ocupa mult loc in portbagaj si m-am gandit sa confectionez o incinta de genul celei din imagine. Intrebarea mea e: se va auzi la fel ( sunt foarte multumit), va afecta calitatea sunetului? Cum calculez volumul? e nevoie de izolatie fonica?(incinta originala nu are). Merita efortul sau nu? Va multumescpost-17098-009640600 1313524555_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sansele sa sune la fel nu o sa fie prea mari.Va trebui sa stii anumiti parametrii ai difuzorului dupa care sa poti calcula cat mai exact incinta.Problema cea mai mare va fi acordajul ei(asta in cazul in care faci o incinta bass reflex).Daca nu faci acordajul "ca la carte" nu o sa sune la fel de bine cu ce ai acum...

Link spre comentariu

Sansele sa sune la fel nu o sa fie prea mari.Va trebui sa stii anumiti parametrii ai difuzorului dupa care sa poti calcula cat mai exact incinta.Problema cea mai mare va fi acordajul ei(asta in cazul in care faci o incinta bass reflex).Daca nu faci acordajul "ca la carte" nu o sa sune la fel de bine cu ce ai acum...

Poti sa explici mai detaliat te rog? Ce inseamna acordaj? Date despre difuzor sunt in link, mai multe nu am....

Link spre comentariu

Poti sa explici mai detaliat te rog? Ce inseamna acordaj? Date despre difuzor sunt in link, mai multe nu am....

Acordajul se realizeaza in general cu acea "gaura" pe care o vezi la multe incinte bass reflex...in special la subwoofere.In functie de diametrul "gaurii" si de lungimea ei se pot "atinge" anumite frecvente pe care sa le redea incinta,binenteles in functie si de volumul incintei."Gaura" e de fapt un tub cu un anumit diametru si lungime.

Ai nevoie de parametrii T/S pentru difuzor nu ce ai tu acol pe site.Cauta pe google si citeste despre acesti parametrii ca sa iti faci o parere despre ei :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock