Sari la conținut

Radiocomanda

cautamapenet
 Share

Postări Recomandate

Va salut, radiocomanda pentru ce? Pentru comanda deschiderii usilor de la garaj, de la poarta sau ce anume? Si sa fie pe 44Mhz sau nu conteaza frecventa? Si pana la ce distanta sa bata?

stima

dan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 year later...

sall, va intreb aici pentru ca nu am vrut sa mai deschid un alt topic cu aproape aceasi tema.

eu am o problema, in casa nus decat 2 chei de la intrarea in bloc, 1 la tata si 1 in casa, cand vin acasa trebuie sa sun la interfon(nu e cu numere) si trebuie sa astept o gramada si sa sun k nebunu` k bunica mea zice k nu "aude" asa ca as dori sa stiu cum sa fac o telecomanda ca sa deschid usa de la intrare in bloc. daca se poate sa treaca prin pereti aprox 5 metri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
 Share

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock