Sari la conținut

amplificator 20kw

jack_roby2008

Postări Recomandate

Amplificatorul asta cred ca scoate in scurtcircuit 20kW! :cool: lol.gif lol.gif De abia atunci se justifica atatia finali in paralel la plus-minus 115V.

Stai asa, sa numar cate perechi de finali sunt.. :biggrin: sper sa am rabdare of.gif deci = 25 de perechi de tranzistoare MJL21193 de 16A, 250V......OFFF! In mama ei de bautura. Si driverele IRF5210 la 40A, sunt numai putin de 9 bucati. Haideti sa facem un bilant ENERGETIC:

25buc. x 16A =400A <<>> 9buc. x 40A =360A (Nu ar trebui sa fie egale ???????????????????????) - asta e prima greseala.

A doua ar fi numarul de finali. La 115V pe ramura curentul de varf pe 1Ohm e 115A, mult sub cei 400A. De ce a trebuit atatia finali..... NU STIU! Poate bate mai bine pe hartie.... Stati sa termin berea...

Hei, hei, o panarama de schema... sau poate nu ar fi chiar asa panarama daca se proiecta cu simt de raspundere

BAFTA si acum ma duc sa trag o pipa smoking.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...
Ce spuneti de aceasta schema????Pare o nebunie,dupa parerea mea........

Numai bine!!!!!! good2.gif

Nu prea cred ca-i nebunie. Poate numai o reclama bine plasata a unei firme producatoare de incinte acustice ce are un contract de colaborare cu una de demolari... thumbup.gif

Link spre comentariu

Daca va uitati bine este vorba de un amplificator in clasa H.

Diodele folosite pe alimentare sunt de 60A/200V.

Acest amplificator poate duce ~2.5Kw/4Ohm sau 5Kw/2Ohm. Pe sarcina de 1 Ohm ar ajunge la 10kW, dar ganditi-va ce curent ar trece prin acel cablaj (100-110A).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock