Sari la conținut

Probleme deck Technics

thunder rock

Postări Recomandate

Cred ca este cu procesor, dar puteti sa masurati tensiunile, cine stie.

Din pacate electronistul la care a ajuns casetofonul,acelasi care a reparat Rostovul are aceeasi banuiala.Un Procesor care e responsabil printre altele si cu contorul de banda care nu mai functiona.Un astfel de procesor poate fi foarte scump?,Nu se gaseste ?In cazul acesta va fi de aruncat deck-ul la care tineam totushi asa de mult? Daca schimb procesorul mi-e teama ca se va arde din nou...oare datorita vechimii deck-ului?

Il cumparasem recent si avea o stare mai mult decat buna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa te supar , dar eu am avut aceiasi problema , la un dublu deck asemanator , si nu am gasit de schimb , dar este posibil sa gasesti unul la ''dezmembrari'' ...

Singurul proc pe care l-am gasit eu era pe ebay acum cca 4-5 luni , si licitatia pleca de la 40euro , ceace mie mi s-a parut cam scump .

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Casetofonul l-am catalogat ca piesa de schimb....cred ca defectul e ireparabil,cel outin eu unul nu am gasit persoana potrivita sa-l repare motiv pentru care a fost inlocuit cu un rs b 765,mai adevarat.....deci doritorii pot achizitiona un rs bx 601 ca nou cu cod eroare f03,probabil reparabil,cu suma de 150lei

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock