Sari la conținut

Interferente / Brum pe digital ....

Postări Recomandate

Cum in momentul de fata nu dispun de un amplificator audio '' dedicat '' linia mea audio ''vintage'' trece prin placa audio , apoi intra in recever care este digital ( nu are intrare analogica doar digital coaxial si optic )

Dupa ce termin de ascultat muzica am un soi de ''bruiaj'' in difuzoare un soi de white noise si cod morse dance2.gif , am localizat sursa ca fiind linia sau traseul dintre linie in PC . Tin sa mentionez ca (virgula) cablurile analogice (RCA) sunt proel ''dublu-ecranate'' si tind sa cred ca au fost hi-end ( 90lei perechea de rca-uri de 1.5m prin 2006 de la magazinul muzica ) .

Am schimbacablurile intre ele ,am folosit si alte cabluri ... nimic ba chiar am oprit routerul rezultatul este acelasi un fasait apoape ritmic , am am testat linia cu un amplificator auto nu scoate nici un pas , este posibil ca placa audio sa fie defecta ? sau alimentarea externa a ei ?

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2863-interferente-brum-pe-digital/
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock