Sari la conținut

Cumpar Amplificator

Vlad20

Postări Recomandate

Dupa cum spune si titlul sunt interesat sa cumpar un amplificator sau amplituner Sony sau Technics fabricat intre anii 1970 si 1980 . Am sa descriu cateva cerinte ... si anume aparatul sa fie in stare estetica buna sa nu aiba fata zgariata , butaone rupte etc . poate fi nefunctional , daca este complet (totusi nu ma interseaza aparate cu trafuri arse sau cu pcb-uri gaurite ) , in nici un caz sa nu fie ''imbunatatit'' cu mai stiu eu ce kituri de doi lei din comert .

Fata de preferat sa fie argintie din aluminu , simpla , eventualele vu-metre sau scala sa fie analogice ( cu ac ) si sa fie perfect functionale . Nu ma intereseaza aparate cu fete din plastic , cu vumetre din leduri sau mai stiu eu ce alte butoane colorate .

Prefer sa aparatul sa faca parte din seria sony TC .

Nu veniti cu preturi de sute de euro pentru un aparat de duzina , nu o sa il ofere nimeni , daca nu stiti cat valoreaza , va rog uitativa pe e-bay.com , sau pe siteuri de specialitate de la noi ( la preturile cu care se vand nu alea care se cer )

Nu ma intereseaza alte firme , dar totusi puteti sa incercati , atat timp cat nusunt rusesti sau romanesti si se incadreaza in cerintele de mai sus .

Astept oferte pe PM .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock