Sari la conținut

Cursurile care v-au placut cel mai mult

releu

Postări Recomandate

Trebuie sa recunoastem ca la facultate au fost si cursuri cei drept interesante, ma refer in primul si primul rand la alea cu tenta practica si nu la cele teoretice din primi ani de care doream sa scapam cat mai repede cu putinta. Cine a fost student stie la ce ma refer, sesiunea, bla bla bla. Spre exemplu, cursurile care le-am facut eu la POLI si pe care cred ca au reprezentat baza informationala care m-a format mai tarziu ca inginer sunt:

1. Electronica de putere.

2. Masini electrice

3. Masurari electrice si electronice

4. Electronica

5. Aparate electrice

6. "Practica de la sfarsitul fiecarui an" :d6: un fel de SPORT sa-i zic asa.

Cam atat. :b8:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropo, este cineva pe aici care a avut mai mult de 3 restante intr-o sesiune ??? Sa fie lucru asta un semn bun sau rau despre formarea ulterioara a studentului ? Cum priviti lucru asta ?

:e3:

Intr-un invatamant sanatos s-ar'putea ca restantele sa fie un reper in ceea ce priveste nivelul de pregatire si seriozitatea prezenta si viitoare a studentului.Insa intr-un invatamant cum a fost si este la noi,fara cap si fara coada cum s-ar' spune,e greu sa faci legatura intre una si alta.

Link spre comentariu

Apropo, este cineva pe aici care a avut mai mult de 3 restante intr-o sesiune ??? Sa fie lucru asta un semn bun sau rau despre formarea ulterioara a studentului ? Cum priviti lucru asta ?

Da. Eu. In legatura cu "formarea ulterioara", nu cred ca e nici un semn. Am cunoscut un absolvent de electronica, media 9,05 , pentru care intrebarea "ce este un tiristor" a fost prea grea... si nici nu parea ingrijorat de faptul asta (" ce, e si aia vreo piesa, mare smecherie ! ). Marea smecherie ( fara ghilimele) era ca el are o diploma.

Asta e doar un exemplu, pot da multe altele din varii domenii.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Marea smecherie ( fara ghilimele) era ca el are o diploma.

Foarte adevarat. Din pacate in Romania in ultima perioada a devenit o traditie chestiunea asta. Si nu e bine deloc, pe de o parte se deterioreaza si mai mult calitatea invatamantului romanesc care a devenit cum a devenit, iar pe de alta parte se promoveaza "incultura". Daca unul cu media 9 si ceva, cum exemplifica betamax a ajuns cu diploma in mana si are poate o pila buna pe undeva iti ia fata la un interviu si plangi de mila. Adica, tind sa cred ca tot TARA LUI GARCEA am ramas, nu ? Corectati-ma daca gresesc.

Link spre comentariu

Singura mea restanta a fost la programare, limbajul C. Chiar am fost obligat sa-l invat (am dat examenul de vreo trei ori) si chiar mi-a prins bine. Nu pot sa spun ca sunt dox? dar m-a ajutat.

Link spre comentariu

• 3 years later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock