Sari la conținut

programator eprom I2C

vw6n2

Postări Recomandate

:hi: Buna ziua, am o problema legata de un tv Zander si anume ca a ramas fara sunet.Am incercat toate variantele in sensul ca am inlocuit toate C-urile electrolitice de pe partea de demodulare audio, decodare audio,preamplificare si amplificare, am probat separat finalul si e ok, am schimbat filtrele de 5,5 si 6,5 mhz cu altele noi, am schimbat cuartul de la procesorul de sunet, am modificat si probat toate normele de sunet, am modificat unele valori din meniul de service, masurat toate tensiunile toate acestea in zadar. sad.gif

Intreband si prin alte parti mi s-a spus ca o posibila cauza ar fi continutul memoriei tip eeprom I2C - 24C08, care de la o fluctuatie a tensiunii de retea s-a alterat partial. Drept urmare aceasta memorie ar trebui rescrisa cu un dump potrivit. blink.gif

Ce va rog eu in acest sens este daca ma poate ajuta cineva cu o schema de programator pt astfel de memorii care sa o pot conecta la PC prin USB deoarece nu am altfel de porturi.De asemenea as avea nevoie si de softul aferent plus dumpul necesar. helpsmilie.gif

TV-ul este un Zander model Ft 2101, sasiu Foresee CTV 5, Proc ST 92195.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock