Sari la conținut

laptop care nu vrea sa incarce

criss53

Postări Recomandate

Salut. Am o problema cu un laptop Toshiba M50 care nu vrea sa mai incarce bateria decat 10 secunde.am crezut ca problema este bateria care nu era una originala insa azi am incercat cu o baterie originala Toshiba si se manifesta la fel.Precizez ca laptopul merge pe cablu de alimentare fara nici o problema;merge si cu bateria pusa si cablu de alimentare la fel, fara probleme. Merge si pe baterie tot fara probleme, singura probleme este ca nu mai incarca bateria. Daca bag bateria se aprinde ledul ca se incarca dar dupa 10 secunde se opreste daca o scot si o bag iar aceeas chestie se incarca timp de 10 secunde (aceasta este modalitatea prin care pot sa incarc bateria)

Care ar putea sa fie problema?Se poate remedia?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probati laptop-ul si cu o alta sursa. Daca si cu alta sursa se comporta la fel atunci problema se afla in laptop, mai exact in circuitul de incarcare a bateriei aflat pe placa de baza a laptop-ului. Se poate interveni asupra hardware-ului de acolo dar acest lucru necesita "ceva" experienta in electronica pe care nu stiu daca o aveti.

Numai Bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock