Sari la conținut

Electomures 2X75W

sayku

Postări Recomandate

am deschis acest topic pentru a afla parerile voastre despre acest amplif........eu l-am auzit o data si a fost destul k sa ma impresioneze...si am gasit p acest forum o schema pt acest amplif si as dori sa il construiesc.....dar astept parerile voastre.....MERITA?????...eu zic ca da....in caz ca nu sunteti deacord cu parerea mea stept argumente.....si eventual alte sugestii....ms mult pt ajutor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este cu siguranta bun cablajul atasat aici???.....k e ceva diferenta intre trz finali d p schema si cei d p cablaj

Va salut, tranzistoarele sunt echivalente. Cel mai bine foloseste 2SC5200, sunt mai buni decat Bd-urile alea!

stima

dan

Editat de dan_e
Link spre comentariu

Va salut, tranzistoarele sunt echivalente. Cel mai bine foloseste 2SC5200, sunt mai buni decat Bd-urile alea!

stima

dan

deci va trebui doar sa pun finali SC.....in rest e totul ok......ms mult..

Link spre comentariu

am facut si eu amplificatorul acesta acum vreo cateva luni pentru un subwoofer, l-am alimentat la +/-30Vcc, a mers din prima, am folosit cate 2 tranzistori 2SC5200 in paralel pe fiecare ramura si am despartit masa de semnal de cea de putere printr-o rezistenta.

post-257-1269882815_thumb.jpg

post-257-1269882880_thumb.jpg

Link spre comentariu

sincer nu am facut multe amplificatoare ca sa am cu ce il compara, dar l-am comparat cu un amplificator cu stk (unul de 2*35W) si se aude foarte bine, mie unul mi-a placut, de fapt chiar acum lucrez la alta versiune de cablaj, ceva mai patratos, sper sa termin pana dupa paste....dar fiecare este cu parerea lui in privinta sunetului......uitasem, l-am probat fara corectie de ton.

Editat de Adrian_BBS
Link spre comentariu

Las ca e bine, merge si asa, adica fara corectie. De fapt, daca nu ma insel, un amplificator audio se probeaza fara corectie ca se vedem cat de bine suna.

Eu, spre exemplu, evit TDA-urile de acum, foarte multe pirat (nu prea ai baza ca tin, uneori te lasa cand ti-e lumea mai draga). Mai degraba prefer un amplificator pe tranzistoare: am pus tranzistorul ala, pai atunci sunt sigur ca tine curentul de valoare X prin el si prin boxa. Si chiar daca as face cuiva un amplificator, acum pe tranzistoare e cel mai sigur. Ii dai si garantie pe viata daca vrea, pe cand la un TDA sau STK.. scuze, dar nu prea ma lasa inima sa-i ofer o asemenea garantie.

Succes la treaba.

Editat de politehnica
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock