Sari la conținut

Probleme monitor LCD Neovo S-17

Bacu

Postări Recomandate

Am o "problema" cu acest monitor.Problema mare nu prea e pt ca merge perfect dar de vreo sapt imi face niste umbre,niste dungi care urca si coboara.Sunt enervante.Nu stiu de unde vine problema,unitatea am pus-o la alt monitor nu face nimic,am zis ca poate e de la placa video,monitorul iar l-am pus la alt pc si nu face dar cand le pun impreuna nu se inteleg,monitorul cu unitatea mea face dungile acelea enervante.Chiar am cumparat si un alt cablu VGA,am zis ca poate e de la cablu dar nici o schimbare,tot asa face.Acele dungi se vad doar daca dau sa isi regleze luminozitatea automat,adica sa se vada normal,daca dau luminozitatea mai mare nu se mai vad.Un ajutor va rog poate va dati seama ce are. rant.gif

post-2324-1268416764_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu cred ca e o problema cu sursa de alimentare din unitatea ta !

probeaza unitatea ta cu o alta sursa PC.

Chiar nu as vedea ce legatura are sursa pc cu monitorul.Eventual transformatorul acestuia il poate afecta daca e prea mare ca voltaj sau prea mic ca amperaj.Nici eu nu prea ma pricep dar chestia cu sursa nu cred ca e,nu e vreo susrsa "china",e thermaltake 600w.

Link spre comentariu

ma gandeam ca ai o sursa mai de Doamne ajuta!

Cat de lung este cablu VGA de la placa video la monitor? Are bobinele in ambele capete cablu sau doar in unul singur?

Am cumparat un cablu nou, Manhattan de 1.8m,este destul de bun dar tot face.

Link spre comentariu

Aveti cumva impamantare la priza de unde alimentati, atat unitatea cat si monitorul ?

Numai Bine

Unitatea este alimentata dintr-o priza cu impamantare,tot de acolo si monitorul dar acestuia nu cred ca-i trebuie ca e cu transformator, 12v 4.5A.M-am gandit ca poate e din cauza transformatorului dar n-am cum sa verific ca altul n-am si nici n-am gasit pe la prieteni si nu vreau sa ma risc sa cumpar altul degeaba.Poate are monitorul ceva si de reparat nu prea l-as duce,ma costa c-am mult numai ca se uita la el nici nu vreau sa ma gandesc cat imi ia sa il repare.Cand se duce de tot atunci voi fi nevoit sa-l duc sad.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock