Sari la conținut

nu primesc energie la .............

Postări Recomandate

am o masina renault megane combi si nu primesc energie la:pompa de alimentare,bujiile incandescente,pompa de injectie,valvele de la injectoare.Vreau daca se poate sa imi spuna cineva unde mi-e problema.va multumesc

Editat de Geana Marinel
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2797-nu-primesc-energie-la/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Injectoarele electronice sunt de obicei comandate direct de ECU (calculatorul motorului). De unde stiti ca nu primiti alimentare la injectoare? Injectoarele sunt alimentate in impulsuri de ordinul ms si la amplitudini de aprox 100V. Nu cred ca puteti masura. De la ECU sunt comandate si pompa injectie si bujiile incandescente. E foarte probabil ca si comanda pompei de alimentare sa o faca tot ECU.

Cel mai bine e sa verificati toate sigurantele, iar daca nu gasiti nimic, sa mergeti la un service.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2797-nu-primesc-energie-la/#findComment-25674
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock