Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut.am si eu o problema.sunt la facultate si am colegi care copie cu casca dinaceea cu banda care se prinde de tors.problema e ca ei copie si se mai dau si mari si se supara ca nu iau bursa iar altii care invata nu iau nik pt ca nu spun cum e in carte cum spun aia.cine ma poate ajuta cu o schema sau sa il faca el si eu il pot plati cat cere.multumesc

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2787-bruiaje/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
Salut.am si eu o problema.sunt la facultate si am colegi care copie cu casca dinaceea cu banda care se prinde de tors.problema e ca ei copie si se mai dau si mari si se supara ca nu iau bursa iar altii care invata nu iau nik pt ca nu spun cum e in carte cum spun aia.cine ma poate ajuta cu o schema sau sa il faca el si eu il pot plati cat cere.multumesc

Cipriane, aia care invata (cum inteleg din subtext ca esti tu) ar trebui sa intelega ce citesc, sa stie sa raspunda la examene si sa ia bursa. Dar cred ca problema ta e cu capra vecinului, insa si eu sunt impotriva furatului, de orice natura ar fi el. Daca voi avea timp, iti voi face un emitator care sa baleieze banda FM (banuiesc ca pe acolo lucreaza baietii rai). Pentru tine free, ca mi-a placut ideea. Dar nu e o promisiune, doar o posibilitate.

Schema e destul de complexa pentru un incepator si nu cred ca poti sa o realizezi. Dar daca te crezi in stare, ti-o trimit.

PS. Din motive subiective, intru rar pe acest forum, deci sa nu asteptati la raspunsuri rapide. Spun asta pentru ca mi s-a intamplat sa fiu solicitat pe un alt forum si sa nu raspund ( subiectul e destul de des abordat prin alte parti).

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2787-bruiaje/#findComment-25629
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock