Sari la conținut

tda 7294+boxe cu visaton

rinaldoparaipan

Postări Recomandate

Asta a iesit dupa o luna de munca (slefuit, vopsit, iar slefuit si vosit, samd)

Difuzoarele sunt Visaton iar amplificatorul un upgrade la unul facut acum vreo 10 ani.Boxa din mijloc e cea care m-a determinat sa-mi fac altele.

Ampliful e facut cu TDA 7294;am reusit dintr-o prostie sa ard un canal si am schimbat un TDA made in TAIWAN, luat acu' 10 ani cu unul pe care l-am cautat sa nu fie made in China.Nu se aude la fel, nu e diferenta mare intre ele, dar se simte.

Boxele sunt din OSB; la prima nu am folosit primer, de abia dupa 6 straturi de vopsea, am scos-o asa cum am vrut eu.Nu din cauza ca a 'supt' vopseaua, ci pentru ca se vede orice imperfectiune de la chit sau cea mai mica zgarietura de la smirghel. Smirgheluit cu granulatie 80,100,250,400 si 600.Praf ca la balamuc :speriat

Vopseaua-acrilica spray negru mat- am luat-o din Hornbach.Foarte buna, se usuca cam in 20 min si la pret super-8 RON tubul.Foarte misto aspectul final.

Nu cred ca ar fi mers pe PAL (doar daca se chituie intreaga suprafata).

Am pus mana intre timp pe doua difuri TANNOY MONITOR GOLD 12". :aplauze. Cred ca o sa fac doua subwoofere sau un "center" cuplat la TDA 7294 legate in punte.

Daca aveti pareri astept cu interes.

Bafta la toata lumea

post-8035-1266349855_thumb.jpg

post-8035-1266349867_thumb.jpg

post-8035-1266349885_thumb.jpg

post-8035-1266349896_thumb.jpg

post-8035-1266349913_thumb.jpg

post-8035-1266349921_thumb.jpg

post-8035-1266349929_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock