Sari la conținut

Postări Recomandate

am acest modul audio de la un tv grundig dar nu stiu ce tip,stiu decat ca e tip vechi cu diagonala 40..50cm,daca poate sa ma ajute cineva cu schema modulului,tv-ul s-a stricat si am luat modulul si vreau sa il bag intr-o boxa,daca se poate sa imi dati si niste sfaturi v-as fi recunoscator,amplificatorul e construit cu ci. TDA2030,si tensiunea de alimentare daca se poate eu cred ca e o sursa diferentiala la 14v

http://img62.imageshack.us/img62/112/sany0893.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/8033/sany0898.jpg

post-8011-1266246551_thumb.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2749-caut-schema-modului-audio-de-la-tv-grundig/
Distribuie pe alte site-uri

V-ati uitat pe datasheet-ul TDA-ului 2030?

Doriti sa integrati acest modul intr-un televizor sau vreti sa extrageti numai partea de audioamplificare?

vreau sa iau decat modulul de amplificaredar nu am gasit schema exacta a modulului sa stiu unde se alimenteaza ce tensiune trebuie si ce fel de alimentare,scheme cu tda 2030 am gasit dar nu sunt la fel cu modulul,in mare parte seamana dar nu stiu daca trebuie alimentare simetrica sau nu si asta ma incurca cel mai mult

Daca atasati doua poze la aceasi incadrare fata/spate si perpendicular pe placa, poate fi incercata prelevarea schemei.

nu stiu cum se face asta dl miron si banuiesc ca nu e asa usor d totusi nu stiu cu cat se alimenteaza,mie trebuie sa mi se dea mura-n gura ca sunt micut in elecrtonica,am facut decat cateva zeci de montaje din reviste sau carti support.gif

nu stiu cum se face asta dl miron

Daca aveti functia macro puteti incadra mai strans si va avea si rezolutie mai buna.

Cum ati facut-o pe aceasta dar incadrata mai strans sa arate asa, fara blitz si desigur pe ambele fete.

post-9-1266318458_thumb.jpg

Pe modulul existent urmariti, de la pinii de alimentare a TDA-urilor, traseul de cablaj care reprezinta traseul de alimentare a integratelor. Astfel veti ajunge si la punctul de alimentare a lor. Ca sa aflati daca este alimentare asimetrica sau simetrica, uitati-va daca pe iesirea TDA-urilor aveti, pana in punctul unde se conecta difuzorul, un condensator electrolitic de capacitate mare (tipic 1000uF). Daca acest condensator exista inseamna ca TDA-urile se alimenteaza asimetric, daca nu, simetric, cu tensiunea (tensiunile) specificate in foaia de catalog.

Numai Bine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock