Sari la conținut

Placa defecta telefon mobil

ady

Postări Recomandate

Salut,stiu ca nu este corect din partea mea dar vreau sa stric un telefon mobil.Acum ceva timp am achizitionat acest aparat de la o firma de telefonie mobila,toate bune si frumoase.Telefonul a inceput sa aiba o multime de hibe...Ideea este ca trebuie sai produc un scurt ceva ca cei de la service sal inlocuiasca.Trebuie facut ceva subtil care sai arda placa si sa nu fie sezizabil (ca facut intentionat).

Multumesc si astept raspunsurile voastre.,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
Cred ca nu poate desface telefonul ( se vede pe suruburi c-a fost desfacut). Se prind astfel cei de la service, nu ?

Pana la urma i-am facut scurt la pini bateriei,si mort.L-am dus la garantie(convins ca mil inlocuiesc cu alt model).Teapa mil lau reparat(mi-au inlocuit placa de baza).Oare de cate ori mi-or inlocui-o,as vrea sai fac scurt si lu asta.

Credeti ca se vor prinde ca scurtul este facut intentionat,au ceva aparatura desteapta care sa contrazica cele spuse de mine.

Multumesc,as vrea sa stiu pana maine ca vreau sa repet operatiunea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock