Sari la conținut

cati utilizatori se pot conecta pe un singur cont de hosting?

iulian_zamfir

Postări Recomandate

Buna seara,

De curand, m-am gandit sa-mi fac un site web si nu stiu ce pachet de webhosting sa-mi cumpar? Sa iau unul free sau unul cu bani, dar ceva mai ieftin pentru inceput, nu stiu!!~~

Si inca ceva, cum e cel mai bine sa-mi fac site-ul web: pur html, php, mySQl? cum e mai bine? cate conexiuni as putea face pe un cont de webhosting, server... generalitati de astea, daca ma intelegeti

mersi anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un pachet de webhosting free iti baga reclama, FTP-ul merge destul de greu si ai si spatiu pe disc limitat.

Depinde ce site vrei sa faci, s-ar putea sa-ti ajunga spatiu ala.

pentru inceput cumpara ceva ieftin, la cativa dolari pe luna, de preferat cu cPanel.

Link spre comentariu

Daca doriti sa realizati un site simplu (max. 10 pagini personale) atunci puteti apela numai la limbajul de programare html. Daca intentionati sa realizati ceva mai complex puteti apela la un script (CMS, blog) gratis, gen Wordpress, Joomla etc.

Intr-adevar, va recomand si eu un web hosting cu cPanel, mai ales ca sunteti la inceput si bineinteles, ca sa fiti sigur din toate punctele de vedere, ar fi bine sa cumparati un abonament lunar de webhosting.

In ceea ce priveste aspectul cu numarul maxim de conexiunii per website, aceasta este o setare a server-ului si difera de la un server la altul. Mai important aici este cat de mult supraincarcati serverul (ori un cont de webhosting pe server) sau daca aceste conexiunii se realizeaza simultan. Asa cum se specifica si aici, pentru un server MySQL, este permis (valoarea implicita sau default) 1000 de conexiuni in modul "Sleep". Mai exact, daca aveti un CMS, blog, forum, instalat si la un moment dat se trimit simultan peste 1000 de interogari ale bazei de date MySQL, server-ul se va bloca afisand un mesaj de genul "To many connection". Provider-ul de webhosting, intr-un asemenea caz, va poate bloca cateva minute contul sau, altfel spus, accesarea site-ului. Totusi, pana o sa ajungeti intr-un asemenea caz, e cale lunga. Momentan, trebuie sa va creeati site-ul si sa gasiti serviciul de webhosting potrivit. Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock