Sari la conținut

bazait enervant lcd Samsung 37B530

valika1979

Postări Recomandate

salutare,

am un TV LCD Samsung 37B530 care are un bazait deranjant daca scad luminzitatea sub 10(10 fiind max)sau la afisarea imag pe fundal intunecat.Sunetul nu se aude de la difuzoare,ci din interiorul tv-ului,un zumzait care duce pana la barait(parca am un bondar in interior).Se poate remedia aceasta problema?face obiectul garantiei?sau vor rade de mine cei de la service,spunand ca totul e ok si ca e doar un moft al meu

Sunetul e deranjant pe timp de noapte,cand volumul este la minim

Cautand raspunsuri pe net,am aflat ca sunetul este provocat de bobinele invertorului,transformator chooper,ceva de genul...

deci,sa-l impachetez si sa merg cu el la service?presimt ca iese cu scandal

Astept opinii,sfaturi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

face obiectul garantiei? sau vor rade de mine cei de la service

Du-te cu el la garantie, ai probabil sursa de alimentare defecta, esti in regula cu reclamatia ta si trebuie sa o rezolve cei de la service.

Link spre comentariu

da....am dus tv-ul la service.mi-a spus ceva de invertor,sa vada ce-i poate face,daca nu,trebuie data comanda de nu stiu ce modul...care are legatura cu invertorul.au spus ca reclamatia este perfect intemeiata,aiar acel zgomot este anormal,cu care nu te poti obisnui.Asteptam vesti...

Link spre comentariu

Cu siguranta este o problema de fabricatie, poate chopper-ul din sursa in comutatie nu este fixat cum trebuie, sau poate, o componenta pasiva din aceeasi sursa. Oricum, in ultima perioada nimeni nu mai sta sa repare modulul defect, atunci e mult mai simplu si ieftin deopotriva sa schimbe modulul cu totul. E bine, e rau... greu de spus, depinde din ce unghi privim problema.

Numai Bine

Link spre comentariu

• 2 years later...

Am acelasi model de tv si de 4 luni a inceput un bazait pe orice fond. Seara la volum mic e cam deranjant. Ce ai rezolvat la service ? EU am cumparat ultima bucada de pe raft din real si acolo a mers mult timp pt prezentare, mi-e frica sa nu fie asta o cauza.

Editat de SilQ
Link spre comentariu

"Bazaitul" apare cu cablu TV conectat la intrarea TV-ului sau fara acest cablu ? Daca apare fara cablu, ar trebui verificat condensatoarele electrolitice de pe filtrajul tensiunii de alimentare a finalului audio din LCD.

Numai Bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock