Sari la conținut

probleme instalare windows pe hdd sata

trax

Postări Recomandate

Salut la toti, acu 2 zile am fost la unchimiu sa ii schimb windowsul si surpriza:| imi zice ca nu are hard sau ca acesta ar fi stricat dar dc ca windowsul lui merge numai ca vreau sa il schimb deoarece merge greu nici repair nu merge :|.....poze,a si am instalat si driveru de la placa de baza pentru sata se numeste sata raid driver....si la fel am setat acolo si raid card si la fel:| ma depasit situatia nu mi sa intamplat nici o data am resetat si biosu am scos bateria 10 min si curentu ca sursa da in permanenta 5v......e ceva de facut?

......asta apare dupa ce detecteaza benzile ide daca apas ctrl+s si acolo este hardu de vazut il vede dar dc nu pot cand bag cd de windows:|

post-2611-1264976869_thumb.jpg

post-2611-1264976946_thumb.jpg

post-2611-1264977007_thumb.jpg

post-2611-1264977271_thumb.jpg

Editat de trax
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar de ce va trebuie RAID, aveti mai multe HDD-uri? Poate de aceea va scrie ca nu-l gaseste daca este unul singur.

Eu asta am gasit despre RAID

"Există trei tipuri principale de RAID:

* "mirroring'" (cu oglindire = copierea datelor pe mai multe discuri),

* "data striping" (date ?ntreţesute = ?mpărţirea datelor pe mai multe discuri) şi

* "error correction" (cu corectarea erorilor, unde discuri de verificare suplimentare stochează informaţiile necesare pentru detectarea şi corectarea eventualelor erori)." si am inteles ca in configuratie RAID, trateaza HDD-urile conectate, ca unul singur.

Link spre comentariu

Salut la toti , nu mie imi trebuie RAID ci asa apare acolo dpa ce trece de pagina sa intru in bios cu detectia pe ide,dupa ce am instalat acel program cu raid dupa cd placii de baza la fel era aia cu raid aparea inainte sa bag io cd cu xp in el da nu inteleg de ce nu imi vede hdd , am schimbat si prtu de sata si la fel ca are 2 sata si 2 ide

Editat de trax
Link spre comentariu

Va salut, configuratia PC nu suporta SO Last XP cu SP3. Instaleaza versiunea asta si mai mult ca sigur nu o sa mai trebuiasca instalat driverul de SATA. O sa-ti vada si hardul dupa aia.

stima

dan

Editat de dan_e
Link spre comentariu

trebuie sa faci rost de driverele SATA de pe site producator placa baza si le scrii pe o disketa.

la instalare windows i-ti va cere sa apesi F6 daca ai drivere SATA, dupa care bagi discheta cu drivere, le copie dupa care merge instalarea normal.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock