Sari la conținut

incinte cu difuzoare auto-se poate?

Postări Recomandate

Vizitator aleyx

salut am 4 difuzoare 2x70w 2x50w

este vreo sansa sa pot face 2 incinte cu ele? pentru folosirea lor in camera

mai am un subwoofer de 200w si m-am gandit ca poate iese ceva frumos

aaa si o recomandare de statie ceva, sau daca aveti de vanzare :D mai frumos

orice sfat imi este de foarte mare ajutor

post-1494-1264452780_thumb.jpg

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2691-incinte-cu-difuzoare-auto-se-poate/
Distribuie pe alte site-uri

La nivel de amator,in apartament o sa fii multumit de ele.Dar ai grija la watii astia,nu te lua dupa ce scrie pe difuzoarele astea din zilele noastre.E vorba de puterea muzicala.In general puterea nominala se afla impartind puterea muzicala la 4.In apartament cu 2x10w reali,iti bat vecinii in teava.Asa ca idee...sa stii ce statie sa cauti si sa nu confunzi si tu puterea de iesire a statiei in watt,cu consumul de la retea (tot in watt-asta se trece pe spatele statiei).Cauta un PAL de 18mm si o sa iasa ceva frumos.Sa le imbini bine.Mai citeste pe forum cum sa faci boxe de calitate.

Spor la treaba.

Ca idee...in clasa a 5,pe vremea lu' raposatu' (ar fi fost ziua lui azi drink4.gif ),am avut 2 difuzoare de bass din doua boxe Pop romanesti si 2 tweetere dinamice.Din 2 cutii de carton intarite (de la ambalaje) mi-am facut boxe de apartament.M-a invatat cineva sa pun un C de 2,2mF pe tweeter.Ascultam pe un Stereo Spatial,dar eram tare mandru de mine...si chiar se auzea superb.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2691-incinte-cu-difuzoare-auto-se-poate/#findComment-24450

Ati avea doua solutii:

a). Numai cu difuzoarele eliptice puteti realiza doua incinte inchise de banda larga. In acest caz amplificarea o puteti realiza cu TDA1557. Totusi, solutia nu este chiar asa potrivita. Tot mai bine se potrivesc aceste difuzoare eliptice intr-o masina, in spate.

b). Cu difuzoarele celelalte ati putea realiza doua incinte, tot inchise, pe doua cai, de biblioteca. Amplificarea o puteti realiza cu TDA2009. Aceasta solutie este mult mai potrivita pentru acasa. Totusi, tin sa precizez ca inainte de a demara practic aceasta solutie va trebui sa aflati, dintr-un catalog sau de la un furnizor, caracteristicile de frecventa a acestor doua difuzoare. Astfel va puteti face o idee asupra acoperiri spectrului audio si daca aceasta acoperire (in speta limitele dom. de frecventa reprodus de difuzoare) sadisface nevoile dvs. de auditie. Sa nu visati la mult bass!

Numai Bine

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2691-incinte-cu-difuzoare-auto-se-poate/#findComment-24451

• 1 month later...
deci trebuie sa le fac sealed, si nu visez la bass din ele pentru ca am subwoofer activ si nu dau bass in ele, multumesc

Difuzoarele eliptice sunt pentru auto, deci poti folosi incinta deschisa. In plus, contin si ceva care ar trebui sa fie middle si tweeter. Asta e compromisul pentru auto, banuiesc ca ai doar 2 borne pentru alimentarea (AF) ansamblului.

Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/2691-incinte-cu-difuzoare-auto-se-poate/#findComment-25622

• 3 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock