Sari la conținut

Un program bun pentru filmat ecranul monitorului!

donpetru

Postări Recomandate

Asa cum spune si titlul topicului, as dori sa-mi recomandati un program PC pentru filmat monitorul sau desktopul. De curand am testat My Screen Recorder dar nu prea sunt multumit de dimensiunea fisierului video rezultat. Bineinteles, am incercat sa obtin rezultatul pe mai multe rezolutii video, dar la rezolutii care nu sunt STAS convertorul imi da eroare atunci cand am vrut sa micsorez intr-un alt format fisierul video. Am sa va spun si de ce doresc sa fac lucru asta. Vreau sa postez in zilele ce vor urma un tutorial video pentru utilizarea acestui forum, asta din cauza multiplelor mesaje primite pe adresa de e-mail a redactiei care imi cer mai mult sau mai putin acest lucru.

Asadar, putin HELP va rog!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum spune si titlul topicului, as dori sa-mi recomandati un program PC pentru filmat monitorul sau desktopul.

Incercati, Super Screen Recorder v4.0

Editat de miron1947
Link spre comentariu

In acest caz nu este devina programul de captura a ecranului monitorului, ci programul de conversie intr-un format mai mic a fisierului video rezultat.

Dl. donpetru, cautati un program de conversie fisiere video, ca de exemplu: Total Video Convertor. Si inca ceva: realizati captura ecranului intr-o rezolutie standard, ca de exemplu 800x600 si astfel veti putea face conversia fara erori a fisierului video rezultat.

O sambata placuta va doresc.

Link spre comentariu

@ciro, s-ar putea sa ai dreptate! Am testat mai multe programe, inclusiv cel recomandat de @miron1947 si am ajuns la o concluzie asemanatoare cu a ta. De programul Total Video Convertor stiam, dar care ar mai fi celelalte programe de conversie video asemenea Total Video Convertor pe care as putea sa le testez si cu rezultate foarte bune?

Numai Bine

Link spre comentariu

• 10 months later...

Asa cum spune si titlul topicului, as dori sa-mi recomandati un program PC pentru filmat monitorul sau desktopul. De curand am testat My Screen Recorder dar nu prea sunt multumit de dimensiunea fisierului video rezultat. Bineinteles, am incercat sa obtin rezultatul pe mai multe rezolutii video, dar la rezolutii care nu sunt STAS convertorul imi da eroare atunci cand am vrut sa micsorez intr-un alt format fisierul video. Am sa va spun si de ce doresc sa fac lucru asta. Vreau sa postez in zilele ce vor urma un tutorial video pentru utilizarea acestui forum, asta din cauza multiplelor mesaje primite pe adresa de e-mail a redactiei care imi cer mai mult sau mai putin acest lucru.

Asadar, putin HELP va rog!

Incearca cu Camtasia Studio 6, se poate descarca de pe net si permite "filmarea" ecranului complet sau numai a unei ferestre trasate de utilizator cu mausul. Dupa filmare si salvare se poate schimba formatul fisierului cu Ultra Video Converter. Succes!

Link spre comentariu

Vizitator uuciN

Sau acest program open source, de doar 8MB:

b6riid.jpg

?l găsiţi pe net.

Link spre comentariu

• 8 months later...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock