Sari la conținut

Tv fara sunet

clopotel

Postări Recomandate

Salut! Am si eu o problema, acum cateva zile am stins tv'ul seara iar dimineata cand l-am aprins nu se mai avea sonor. Mentioner ca vede foarte bine dar ma deranjeaza ca nu se mai aude. Boxa stiu sigur k merge pt ca am incercat-o. Care credeti ca este problema si cum as putea sa o rezolv? Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre ce televizor este vorba mai exact?

Dupa modul cum prezentati simptomele TV-ului, as tinde sa cred ca e devina finalul audio al acestuia. Pe acesta l-ati verificat?

Numai Bine

Link spre comentariu

Este un televizor adus din afara,Mivar se numeste. Nu am verificat finalul audio pentru ca nu prea ma pricep. Mai adaug faptul k nici castile daca le bag nu se aude nimic. Sper sa fie de folos si aceasta informatie. Asp raspuns,ms!

Link spre comentariu

Si eu astept raspuns sa ne spuneti daca este bun sau nu finalul audio. Nu cred ca avem sanse sa discutam in jurul unei scheme de service deoarece sunt slabe sanse sa fie gasita undeva, avand ca reper doar numele marcii TV-ului. Asadar, daca nu va pricepeti, nu va ramane altceva de facut decat sa dati jos capacul TV-ului si sa faceti o poza. Pe imagine am sa figurez care este finalul audio si ce trebuie sa verificati. ATENTIE! Sunt tensiuni periculoase, mare atentie cum manipulati TV-ul!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock