Sari la conținut

um soft pt electronica

iulian_2233

Postări Recomandate

bunaziua

daca tot mi sau adunat piese pacasa si stau degeaba azi mam gandit ca nu ar fi rau sa imi fac si eu un amplificator cu tot cei trebe la el problema apare

la faptul ca as vrea sa fac totul pe o singura placa

adica partea de amplificare partea de corectie de preamplificare daca este cazul si eventual un selector de intrart cu relee

bun acum vine partea ciudata am incercat sa imi fac schemele sa le adun care din data sheetul integratelor care de pe aici de pe forum sa le unesc si sa vad cam ce marime va avea cablajul si eventual sa il si proiectez

intrebarea mea este daca stie cineva un program c o librarie de piese care sa aiba si tda urile printre ele si care dupa ce ai realizat schema in el sa iti si simuleze si sa faca proiectia cablajului

am incercat cu proteus 7 dar nu are in libraria lui un amarat de tda 2030 si cine stie cate nu are

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un program de proiectare PCB complet nu exista. Puteti incepe cu suita MultiSIm si Ultiboard, unde sa creeati componentele MultiSim care va lipsesc avand deja fotoprinturile capsulei componentelor in Ultiboard. Dvs. trebuie doar sa creeati in MultiSim componenta care nu o gasiti in librarie (fara model spice) si sa-i atasati un fotoprint deja existent din libraria programului Ultiboard. O sa gasiti si capsule de TDA cu cateva exceptii. Asta ar fi o solutie la problema dvs.

In ceea ce priveste generarea cablajului imprimat sau PCB-ului, acesta nu il va face automat programul asa cum va doriti. De fapt, nu exista in lume un program PCB care sa faca cablajul perfect. Aici trebuie sa contribuiti cu experienta dvs. in domeniu ca sa obtineti un produs PCB ""corect". Daca nu mai aveti astfel de proiecte la activ, atunci nu va recomand sa realizati pe acelasi cablaj imprimant toate etajele functionale ale unei "statii de amplificare".

Numai Bine

Link spre comentariu

mda multumesc donpetru pentru raspuns

intradevar experienta la realizare de cablaje nu am ca nu am mai facut niciodata asa ceva ce statii de amplificare am mai facut leam facut cu module separate acum insa vreau sa incerc safac eu pentru ca am vazut ca cei care fac cablaje sunt cam scumpi pentru ami realiza asa ceva plus ca trebuie sa le dau o schema dupa care sa imi realizeze acel cablaj

deocamdata o sa incerc sa ma joc si cu suita de programe care mi leati recomandat

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
mda multumesc donpetru pentru raspuns

intradevar experienta la realizare de cablaje nu am ca nu am mai facut niciodata asa ceva ce statii de amplificare am mai facut leam facut cu module separate acum insa vreau sa incerc safac eu pentru ca am vazut ca cei care fac cablaje sunt cam scumpi pentru ami realiza asa ceva plus ca trebuie sa le dau o schema dupa care sa imi realizeze acel cablaj

deocamdata o sa incerc sa ma joc si cu suita de programe care mi leati recomandat

Un program pentru proectat PCB sa cuprinda biblioteci cu TDA poti sa incerci TARGET 3001 care cuprinde mai multe aplicatii: simulare, vizualizare in 3D

Puteti sa incercati.

Cele bune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock