Sari la conținut

Ce articole v-ar place sa cititi in paginile revistei?

donpetru

Postări Recomandate

Am deschis acest topic pentru a realiza un sondaj si a citi parerile voastre despre continutul prezent dar mai ales viitor a site-ului Tehnium Azi.

As dori sa stiu ce articole v-ar placea sa gasiti in paginile revistei. Am primit destul de multe mesaje pe adresa de e-mail a revistei despre realizarea unui articol cu dimensionarea surselor de alimentare in comutatie. Sa stiti ca imi doresc foarte mult sa avem si un astfel de articol, chiar daca, pentru inceput, va fi unul numai pentru surse de putere mica (sub 50W). Totodata, am vazut destul de multe mesaje despre realizare unui kit DIY, atentie, nu de amplificatoare, ci de aparat de sudura in comutatie. Sa stiti ca la un moment dat am lasat cam moale dezvoltarea kiturilor audio din seria MX tot din acest considerent. Cred ca pana la urma voi abandona ideea cu proiectul de aparat de sudura in comutatie si voi creea un kit de acest tip, care sa fie usor de ansamblat si fiabil. Dar asta, ramane sa vedem in cursul anului acesta.

Asadar, as dori sa citesc parerile voastre, despre revista si ce articole ati dori sa cititi in revista, in 2010.

Tineti aproape si NUMAI BINE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as vrea un articol cu avantajele si dezavantale a ciocanului de lipit si a letconului . Dieferetnte intre ele . Si o intrebare suplimentara "Cu ce preferati sa lucrati ciocan de lipit sau letcon ? De ce ?"

Link spre comentariu

"Cu ce preferati sa lucrati ciocan de lipit sau letcon ?

Acestea sunt doua denumiri, pentru acelasi obiect.Cred ca ati vrut sa va referiti la pistol de lipit si ciocan de lipit(letcon), daca da, gasiti aici o discutie pe aceasta tema.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Cand am putea citi articolul mult asteptat despre SMPS?

Nu vreau sa mai cumpar toroidale de putere mica (sunt scumpe) si ma gandeam, ca e simplu, sa ne confectionam noi niste surse SMPS mici, in functie de necesitati, dar nu prea stiu cum!!

Deci... cheers.gif

band.gif

Link spre comentariu

@ciro,

O sa fie publicat si articolul cu SMPS, si asta foarte curand, dupa ce voi termina un alt articol de adaptat si aranjat in pagina, trimis de un alt utilizator a forumului.

Numai Bine

Link spre comentariu

• 1 month later...

sa inteleg ca nu va convine daca cineva va copiaza, dar daca voi downloadati munca altuia e OK (cica se cheama file sharing)

am avut o discutie aprinsa pe un forum al romanilor din Irlanda pe tema asta. Concluzia: depinde pe ce parte a baricadei esti. Daca nu faci nimic creativ ti se pare ok sa folosesti (gratis) munca altuia s-o reproduci sau chiar s-o vinzi. Daca in schimb esti persoana care a depus efort sa creeze bucata aia de informatie si te copiaza cineva si mai face si profit pe munca ta atunci nu-ti mai place.

life sucks

RR

E si un banc: daca copiezi munca altuia dintr-o sursa de pe internet se cheama plagiat. Daca copiezi din 1000 de surse se cheama research (cercetare)

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Salut,

trebuia precizata si sursa articolului, doar asa se putea aprecia valoarea sursei articolului. In rest, e un fel de... plagiat.

roadrunner, citind spusele tale tind sa cred ca noi, cei care mai traim in Romania, suntem fraieri ca am ramas aici, si ne chinuim cu problemele deja clasice ale Romaniei!

stima

dan

Editat de dan_e
Link spre comentariu

roadrunner, citind spusele tale tind sa cred ca noi, cei care mai traim in Romania, suntem fraieri ca am ramas aici, si ne chinuim cu problemele deja clasice ale Romaniei!

E trendy sa te disociezi cand nu-ti convine ("voi romanii") si sa te asociezi cand iti convine ("noi romanii").

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock