Sari la conținut

subwoofer

georgika

Postări Recomandate

salut...

am facut ieri rost de un difuzor Bulgaresc de vreo 27 de cm de 75 de wattzi reali....nu stiu mai exact cat muzicali ca este un difuzor mai vechi cum se faceau odata cu caroserie din aluminiu.....

e bun difuzoru scoate bass tare...si as vrea sa fac un subwoofer....

si acum vine partea mai grea.....nu stiu parametrii TS:-?? si nici nu am de unde sa fac rost:(

si va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o incinta.....(L-l-h).........si portu bass-reflex unde se pune si la el tot asa diametru si lungime.......

am sa revin si cu niste poze sa il vedeti sa imi spuneti ce parere aveti....

va multumesc

Editat de georgika
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut...

si acum vine partea mai grea.....nu stiu parametrii TS:-?? si nici nu am de unde sa fac rost:(

Incearca sa gasesti parametrii TS de baza, folosind un montaj relativ simplu.

Vezi unele discutii si montaje de lucru aici:

http://www.forum.tehnium-azi.ro/incinte_ac...small-t403.html

Editat de SIG
Link spre comentariu

Cred ca vi s-a spus mai sus cum puteti afla parametrii TS aplicand o metoda practica... simpla.

Ar mai fi o cale teoretica, foarte laborioasa, relativ imprecisa daca nu se cunosc foarte bine ipotezele, dar nu este la indemana oricui sa o poata aplica. O parte importanta din aceasta teorie a fost expusa de mine intr-un material teoretic tradus aflat aici:

http://www.forum.tehnium-azi.ro/index.php?...post&id=291

Numai Bine

Link spre comentariu

salut...

tot ce am inteles din ce mi-a dat SIG e ca trebuie sa fac niste teste cu o aparatura speciala......(ma scuzati dar nu prea le am cu electronica si de asta va cer ajutorul).......

am sa citesc si ce mi-ati dat donpetru si am sa vad ce inteleg......

dar asa in mare o incinta ptr difuzorul acestapost-7159-1263499396_thumb.jpg......post-7159-1263499396_thumb.jpg,[

attachment=5109:20012010262.jpg]

va multumesc

post-7159-1263499371_thumb.jpg

post-7159-1263499439_thumb.jpg

Editat de georgika
Link spre comentariu

Ar fi fost util sa precizati si dimensiunile constructive ale difuzorului si mult mai util, ar fi fost bine sa postati, si o imagine dinspre membrana difuzorului.

Dupa aceea, se pot recomanda niste dimensiuni constructive orientative ale incintei, solutie care din pacate are si un dezavantaj: poate sa nu reprezinte solutia optima pentru difuzorul "pozat". Deci, ajungem in extrema cealalta, si aceea de realizare "dupa ureche" a incintei. Sau putem aborda o solutie mult mai pro, dar pentru a ajunge la asta va trebui sa masurati parametrii TS dupa metoda simpla specificata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock