Sari la conținut

CjC-61D

Eddo

Postări Recomandate

Am un sistem audio CJC - 61D cu finalii tda 2030A. Finalii au fost arsi si i`am schimbat in schimb odata la cateva secunde se aud zgomote ciudate (nu bazait). nu are nici un tranzistor in circuit in schimb are un integrat f4558 (nu am gasit nimic despre el habar nu am ce face). am verificat condesatorii de pe filtrare si sunt buni . Daca pun semnal amplifica cum trebuie dar zgomotele nu dispar.

Ce e de facu ??? Nu mai ma nici o idee :(

Editat de Eddo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Verificati condensatoarele de cuplaj de pe traseul de semnal si lipiturile (s-ar putea ca unele lipituri sia fie reci!). O imagine cu circuitele sistemului ar ajuta mult mai mult, deoarece pe aceea imagine va pot semnala anumite probleme sau posibile deficiente.

Numai Bine

Link spre comentariu

Finalii au fost arsi si i`am schimbat in schimb odata la cateva secunde

Tensiunile de alimantare sun corcte?

se aud zgomote ciudate (nu bazait).

Dar ce zgomote, putei detalia?

are un integrat f4558 (nu am gasit nimic despre el habar nu am ce face).

Ce am vazut eu, ar fi echivalent cu NJM4558, 2 AO intr-o capsula.

Link spre comentariu

intre pinul 3 - 5 am o tensiune de 31,8 V e cam mult (pana acuma nu am verificat tensiuea)........

ca sunete se aud ca niste impuscaturi nu stiu cum sa explic altfel .. un sunet de scurta durata exat cum ai fi probat un dif cu o baterie dar cu o intensitate mai mare

diodele le`am verificat si sunt bune

Editat de Eddo
Link spre comentariu

intre pinul 3 - 5 am o tensiune de 31,8 V e cam mult

Cu semnal sau fara, tensiunea este stabilizata, sursa este simetrica(+/-) sau? In catalog este data tensiunea maxima +/- 18V , la alimentare asimetrica, insemana 36V.

se aud ca niste impuscaturi

Acestia sunt condensatori pe linia de semnal, aveti o schema, sau o puteti preleva?

Din poza trag concluzia ca este un montaj in punte, cu cate 2, 2030 pe canal, dar vad ca unul(2030) lipseste, folositi doar un canal?

Editat de miron1947
Link spre comentariu

fara semnal si da tensiunea este stabilizata simetric data te`ai uitat pe pozele de mai sus sunt niste condesatori verzi de ordiunul nano frazilor cred, ca nu sunt polarizati da pe ei nu screi mai nimic decat 2A33j :| schema nu am daca aveam schema in fata pote aveam si eu mai multe idei :D merci pt ajutor blush.gif

Link spre comentariu

Din poza trag concluzia ca este un montaj in punte, cu cate 2, 2030 pe canal, dar vad ca unul(2030) lipseste, folositi doar un canal?

nu e un sistem 2.1 primele 2 tda`uri merg pe sateliti si de`al 3 e pt bas asta lunda de la dreapra la stanga :D

Link spre comentariu

La ce tensiune pe ramura este stabilizata?
pe ramura la 16 V
Fata de masa cat aveti pe pinul 5 si pinul 3 ? dar pe pinul 4?

masa - pinu 5 16,2V

masa - pinu 3 16,3V

masa - pinu 4 16,2V

tda`urile au fost arse si le`am schimbat doar sunetul ala ma deranjeaza (toata treaba asa sa intamplat la un soc de curent de pe retea )

toate masuratorile au fost facute fara semnal :D

Editat de Eddo
Link spre comentariu

pe ramura la 16 V

masa - pinu 5 16,2V

masa - pinu 3 16,3V

masa - pinu 4 16,2V

tda`urile au fost arse si le`am schimbat doar sunetul ala ma deranjeaza (toata treaba asa sa intamplat la un soc de curent de pe retea )

toate masuratorile au fost facute fara semnal :D

si daca las sub tensiue fara semna sau conetcata statiea la difuzoare tda`urile se incalzesc usor .. din cate stiu eu nu au voie sa se incalzeasca :)

Editat de Eddo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock