Sari la conținut

2010: Ce-ti doresc eu tie, Romanie...sau mai bine forumului nostru.

resort

Postări Recomandate

In forum sunt inscrisi peste 7235 membri cu posibile nemultumiri sau din contra si atunci ce ne-am dori de la forum pentru 2010?

Cele rele sa se spele,

Cele bune sa se adune!

Este posibil ca unor useri sa le placa manelele, altora nu. E treaba lor, nu afecteaza imaginea si calitatea forumului.

De gustibus et coloribus non disputandum!

Ce ati zice despre mine daca m-ati vedea intr-un loc public in compania unei persoane neingrijite si cu pantalonii rupti bine in fund si care din indolenta nu si-a pus macar un petec?

Si forumul este un loc public , iar imaginea si calitatea forumului este data de imaginea si calitatea userilor sai, avand drept criteriu forma si valoarea inscrisurilor postate. Ei bine eu personal, m-am simtit destul de incomodat printre topicurile si posturile cu nepermis de multe greseli gramaticale elementare, sistematice si deloc intamplatoare . Din pacate nu s-a observat , de dragul limbii, o opinie colectiva de avertizare si corectare si mai ales din partea celor cu autoritate s-o faca.

Deci pentru forum in anul 2010 si LA MULTI ANI, eu imi doresc ce se poate si mai ales ce trebuie neintarziat: o participare numeroasa si exprimare ingrijita si cat mai corect gramatical!

Las si celorlalti 7235 - 1 colegi de forum loc sa-si exprime cate o dorinta realizabila si necesara si astfel, cu dorinte postate se va acoperii intreaga plaja a calitatilor unui forum puternic, respectat si cautat. Am zis!

:hi:

Editat de resort
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu le mai doresc ceva userilor adevarati (si cand zic adevarati ma gandesc la cei ce chiar vor sa fie ajutati sau sa ajute)

le doresc sa fie cat mai seriosi, sa scrie corect cum spunea si resort mai sus, si sa fie cat mai profesionisti, sa lase la o parte pe "las ca merge si asa" si pe "noi nu putem". Daca vrei sa ti se raspunda serios la o intrebare trebuie sa pui o intrebare serioasa, din care sa reiasa ce vrei. Eu pesonal nu mai raspund la intrebari aruncate in vant nevand nici o sansa sa se finalizeze vreodata, intrebari de genul cum putem programa 100 de microncotrollere simultan, cand noi nu stim nici cum programam unul, si oricum nu ne-ar folosii la nimic raspunsul, sau intrebari generale de genul care e cel mai bun program de proiectat PCB-uri, sau cel mai bun OS.

Nu e nimic gresit sa pui o intrebare ca incepator, ca toti am fost incepatori odata, dar daca cineva care stie despre ce vorbeste si si-a consumat din timpul liber sa raspunda, macar sa avem bunul simt sa-i multumim la sfarsit in loc sa-l contrazicem fara argumente. O discutie in contradictoriu, cu puncte diferite de vedere poate devenii constructiva daca discutia ramane civilizata. Cel mai enervant lucru e cand un incepator pune o intrebare savanta mult peste nivelul lui de cunoastere, care nu face altceva decat consume din timpul tuturor.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Eu le mai doresc ceva userilor adevarati .......(vezi P#2..)

Apreciez raspunsul dv. si este deosebit de binevenit in topic. Ati pus punctul pe i! Sper si este de dorit ca si multe alte "puncte pe i" sa fie postate spre binele forumului si tuturor userilor care au beneficiat sau vor beneficia de avantajele forumului.

Salutari RR. si LA MULTI ANI :hi:

Link spre comentariu

Acum in prag de an nou, forumului ii doresc prosperitate si viata lunga, iar userilor, sa fie mai activi decat in anul 2009, sa-i viruseze, nu AH1N1, ci spiritul DIY.

Toate cele bune si nu uitati : Cine are carte, are parte. ( nu va lasati furati de exceptiile de la aceasta regula)

La Multi Ani ! :hi:

Editat de SIG
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock